MIRJANA KARANOVIĆ PRVI PUT OTVORENO O ULOZI KOJA JE OBELEŽILA: Imam tremu pred "Petrijin venac"!
Foto: Damir Dervišagić

niste znali!

MIRJANA KARANOVIĆ PRVI PUT OTVORENO O ULOZI KOJA JE OBELEŽILA: Imam tremu pred "Petrijin venac"!

Jedna od težih uloga!

Objavljeno:

Mirjana Karanović juče je u emisiji „Vikend na K1“ na istoimenoj televiziji otvoreno govorila o glavnoj ulozi u monodrami „Petrijin venac“ i o ulozi majke legendarnog Tome Zdravković u filmu „Toma“ koji beleži rekordnu gledanost.

Imam tremu, treba da izgovorim mnogo teksta i učim svaki dan. Presrećna sam što ću igrati pred publikom. Lik te žene je potpuno čudesan, te njene rečenice i misli su neverovatne - ispričala je sa ushićenjem Mirjana Karanović.

- U njoj sam prepoznala majku kada sam bila mlada, a sada je razumem, i to je razlog zašto sam baš sada odlučila da je vreme da stanem na scenu i da sam spremna da odigram Petriju zbog glumačkog i životnog iskustva.

Mirjana Karanović
foto: prinstcreen/K1

Mirjana je otkrila kako se osećala kada je dobila šansu da igra majku Tome Zdravkovića.

Ja sam veliki obožavalac Tome Zdravkovića i kada mi je Bjela rekao da će raditi film i da me je odabrao za majku bila sam presrećna. Lik majke mi nije nepoznat, uglavnom su one te koje podržavaju decu.

Monodrama „Petrijin venac“ u režiji Jane Maričić može se pogledati 21, 22. i 23. oktobra u pozorištu „Teatar na brdu“, dok se film „Toma“ prikazuje u bioskopima širom Srbije.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.