"NEKA PRIMETE MENE SADA KADA NEMA JK!" Bekuta se osvrnula na LAVINU KOMENTARA koje je dobila zbog OVOG stajlinga!
Ana Bekuta, Foto: RTV Pink printscreen

zna da iznese

"NEKA PRIMETE MENE SADA KADA NEMA JK!" Bekuta se osvrnula na LAVINU KOMENTARA koje je dobila zbog OVOG stajlinga!

Folk zvezda ističe da je teško iz emisije u emisiju biti inovativan

Objavljeno:

U drugoj emisiji „Zvezde Granda“ Ana Bekuta izazvala je brojne komentare na račun njenog izgleda. Nakon njene pojave u haljini Bate Spasojevića danima se pričalo, a neki su njen stajling i osudili.

Ana Bekuta
foto: Printscreen

Bekuta je u razgovoru za „Grand Magazin“ otkrila da joj teške reči i osude ne smetaju, šta više za nju je to odlična reklama.

Tačno je da je moj stajling izazvao komentare, a to mi je i bio cilj. Znala sam da sam malo iskočila iz svog rama i da će me malo drugačije komentarisati, ali lepo je to. I antireklama je reklama. Kako nema Jelene, neka malo i mene sad primećuju (smeh). Ja sam inače neupadljiva, tako i u životu i u karijeri. Nisam neka koja se lakta. Ja prepuštam to da publika proceni ko je gde i na kom mestu“, iskreno je rekla Ana.

Folk zvezda ističe da je teško iz emisije u emisiju biti inovativan, posebno kada su vezana snimanja.

„Najgledaniji format ikada na ovim prostorima i to je činjenica. Problematično mi je, pogotovo kad spojim tri dana. Onda se malo umorim, pa nemam ni ideju, a ni volju da se posebno spremam. Osciliram od ekstravagantnih do običnih stvari koje ponesem i u kojima se osećam udobno“, kazala je pevačica.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.