Radili smo intervju sa Tifom i baš smo ga gotivili, a onda nas je pozvao na pivo i rakiju! Kad smo popili - sve se promenilo!
Foto: Espreso

Nezaboravna priča

Radili smo intervju sa Tifom i baš smo ga gotivili, a onda nas je pozvao na pivo i rakiju! Kad smo popili - sve se promenilo!

Tek kada sa nekim sednete u kafanu i popijete, saznate i kakav je čovek, mi smo to i uradili
Objavljeno: 16:35h

Znali smo mi da je Tifa jedan opušten narodski lik, deo raje, ali onda je počeo da nam priča sjajne priče.

Od toga kako život treba živeti punim plućima i ići srcem jer samo to je realno i samo to nije isfolirano.

- Svi mi težimo za nekim hedonizmom, komforom, ali ne treba preterivati. Kao ove novokomponovane zvezde. Pre neki dan vidim jednu bahatu poznatu pevačicu vašu. Parkirala tako da niko ne može da prođe, a ona čeka dilera da joj donese šta već treba da donese. Pa alo bre! - priča nam Tifa dok ispijamo piće i svi naglas podižemo čaše.

foto: Filip Plavčić

Onda smo se zakačili i omiljenih pića, a Tifa nam je ispričao kako je dobio bure od 5 litara maksuzije (prim out: maksuz-nešto s namerom,baš za nekoga, pošto je o rakiji reč onda je rakija maksuzija i daje se samo dragim osobama)

- Toliko je dobra bila šljiva da sam je pio 2 godine, onako malo po malo, guc po guc. E to je uživanje - rekao je Tifa i dodao:

- Ja volim sve brzo, ne mislim na one stvari nego na piće, samo žestoko i brzo - smejao se sa nama i tada smo počeli da shvatamo koji je on car! Iskren, bez foliranja, sedi sa klincima i novinarima i kao da sedi sa ekipom koju zna sto godina!

- Tu sam ja do koncerta, a iskreno posle planiram da se doselim u Beograd. Teško je i vamo i tamo, ali ja tamo više ništa ne razumem, pa ćemo se eto viđati češće.

Smejali smo se, šalili, a onda je kolega dobacio Tifi: "A kad ćemo da prašimo "Šareni dan"?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.