POČETKOM GODINE JU JE ZADESILA TRAGEDIJA,SVI JE PAMTE PO SKANDALIMA! Evo kako izgleda KONTROVERZNA MANEKENKA danas
Foto: Printscreen

ŠOKANTNO

POČETKOM GODINE JU JE ZADESILA TRAGEDIJA,SVI JE PAMTE PO SKANDALIMA! Evo kako izgleda KONTROVERZNA MANEKENKA danas

Nije joj bilo lako

Objavljeno:

Slavna manekenka Stefani Simor sa samo 15 godina našla se u finalu takmičenja “Elit model luk” i tada je oduševila vlasnika agencije “Elit” Džona Kazablankasa koji je u tom trenutku imao 42 godine.

Godinu dana kasnije uplovili su u romansu uprkos činjenici što je on oženjen. Javnost ih je zbog svega žestoko osuđivala, ali oni za to nisu marili.

Stefani je počela da sarađuje sa vrhunskim fotografima, krasila je naslovnice brojnih časopisa i šetala se svetskim modnim pistama.

Stefani Simor
foto: Printscreen

Početkom devedesetih bila je godinu dana u braku sa gitaristom Tomijem Endruzom sa kojim je dobila sina Dilana. Nakon toga privukla je pažnju frontmena grupe “Guns ‘N’ Roses”, Eksela Rouza.

Vezu su otpočeli 1991. godine, a kako su mediji pisali ona je bila “veoma napeta, puna alkohola i problematičnog ponašanja”. Pričalo se čak i da su vereni, a onda ga je ona 1993. godine optužila za zlostavljanje.

Stefani Simor
foto: Printscreen

Simorova se pojavila u dva spota popularne grupe tokom veze sa Rouzom. Svi je se odlično sećaju kao mlade koja korača ka oltaru u spotu za pesmu “November Rain”, a pojavila se i u spotu za numeru “Don’t Cry”.

Nakon njihovog raskida, manekenka j upoznala medijskog mogula i kolekcionara moderne umetnosti Pitera Branda sa kojim je u decembru 1993. godina dobila prvog sina.

Stefani Simor
foto: Printscreen

Venčali su se u Parizu 1995. godine i kasnije dobili još dvoje dece: sina Harija i ćerku Lili.

Ipak, Stefani je 2009. godine podnela zahtev za razvod braka, ali su se godinu dana kasnije pomirili.

Mediji su dosta pisali o njihovim sinovima Piteru II i Hariju koji su navodno “razuzdani, bahati prinčevi društvene scene koji besciljno bauljaju po Njujorku trošeći tatin novac”. Početkom ove godine manekenku i njenog supruga zadesila je ogromna tragedija kada im je sin Hari preminuo u 24. godini predoziravši se.

Bonus video:

00:05

DENIZ DEJM ŠMRČE BELU LINIJU POMOĆU KREDITNE KARTICE: Espreso došao u posed snimku BEZ CENZURE! (EKSKLUZIVNI VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.