ATRAKTIVNA PLAVUŠA IZ BORA PRUŽILA PODRŠKU KONTROVERZNOJ ZADRUGARKI!
Foto: Printscreen Instagram

AUUUU!

ATRAKTIVNA PLAVUŠA IZ BORA PRUŽILA PODRŠKU KONTROVERZNOJ ZADRUGARKI!

Zadrugarka je doživela žutu minutu pre par dana

Objavljeno: 21:48h

U emisiji "Pitam za druga" koja se emituje na RED TV-u, voditeljski duo Stefan Milošević Panda i Ana Radulović ugostili su bivšu zadrugarku, Sanju Stanković.

Sanja je na samom početku prokomentarisala atraktivnu zadrugarku, Deniz Dejm, koje je nedavno doživela žutu minutu, kada su joj cimeri ukrali ovonedljeni budžet.

-Bilo mi je smešno, ali mislim da je malo preterivanje. To je osam evra. Meni Marija Kulić kada je bila vođa nije ni dala budžet, ostala sam bez para, a ušla sam dve nedelje pre toga, nisam imala bukvalno ništa. Ali svako će ti tamo izaći u susret. Mislim, neće svako, ali neko sigurno hoće. Videla sam da se njoj ponudila Irma da joj pomogne oko hrane, ali se na kraju ispostavilo da su joj Bane Čolak i Matora dali novac – priča Stankovićeva, pa dodaje:

-Kada sam videla njen profil na ulasku, meni je to bilo katastrofa. Ne znam, to je bila sodoma i gomora, ali vidim da je Deniz zanimljivo unutra, drugačija je i to je potrebno ovom projektu. Svi su postali isti, svi imaju iste fore, a ona je drugačija i gotivna mi je, pravo je osveženje. Družila bih se sa njom, ima smešne fore i super se snalazi sa srpskim jezikom – zaključuje Sanja u emisiji "Pitam za druga".

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.