ANABELA ATIJAS PROGOVORILA O ŽIRIJU "ZVEZDA GRANDA" I STRAHU OD ISTOG!
Foto: Vladimir Sporčić

AUUUU!

ANABELA ATIJAS PROGOVORILA O ŽIRIJU "ZVEZDA GRANDA" I STRAHU OD ISTOG!

Ona bi se lično najviše plašila kritike jedne članice.

Objavljeno: 20:55h

Pevačica Anabela Atijas, iako je na sceni više od dve decenije, priznaje da danas ne bi imala hrabrosti da iz početka gradi karijeru, kao i da ne bi nikad učestvovala u popularnim muzičkim takmičenjima poput "Zvezda Granda".

- Ne bih se usudila, imala bi tremu. Plašila bih se od svih njih u žiriju. Generalno mislim da je teško pogotovo u ovim godinama. Baš u ovim godinama je teško podneti kritiku. Razlika je u tome što mladi ljudi imaju osobinu da što ih više nego grdiš, to su bolji, a kod mene to sad drugačije radi - objasnila je pevačica i otkrila koja članice žirija bi se plašila, a sa kojom se družila.

Anabela Atijas
foto: Instagram printscreen

Kaže da svi članovi žirija zasluženo sede u sudijskim stolicama i mentorišu mladim pevačkim nadama, ali bi se ona lično najviše plašila kritike jedne članice.

- Ne bih sada da izdvajam, ali bi se recimo plašila Ane Bekute. Od malena sam je doživljavala kao veliku zvezdu i za mene je uvek bila pevačka veličina - rekla je Anabela u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala bi se u žiriju možda najbolje slagala sa Marijom Šerifović.

- Marija je definitvno po mom ukusu onako opuštena, nonšalantna. Znam je, kakva je privatno takva je i na sceni - izjavila je ona.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.