ISPLIVAO DOKAZ ZBOG KOJEG ĆE MIROSLAV ILIĆ PROPASTI U ZEMLJU! Sad je jasno ko LAŽE, biće važan u toku suđenja! FOTO
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

jasno

ISPLIVAO DOKAZ ZBOG KOJEG ĆE MIROSLAV ILIĆ PROPASTI U ZEMLJU! Sad je jasno ko LAŽE, biće važan u toku suđenja! FOTO

Posle ovih fotografija biće vam jasno kome da verujete, suđenje se i dalje nastavlja.

Objavljeno:

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović juče su se ponovo suočili na suđenju povodom utvrđivanja očinstva, Mirjaninog sina Devina, za koga Miroslav tvrdi da nije njegov. Slučaj je za javnost zatvoren, međutim, pojavile su se fotografije posle kojih više nema sumnji u to, koja od dve strane govori istinu.

Prema rečima Mirjane Antonović, Miroslav se svim sredstvima služio kako bi suđenje za dokazivanje oičinstva što duže odložio.

- Miroslav je svojim vezama i korupcijom odugovlačio ovaj sudski proces, ali Brena se njega i njegovih veza ne plaši. Šta ima veze ako su kolege, pa ona na sud izlazi samo da govori istinu. Nije se nikoga plašila svih ovih godina dok je gradila karijeru, pa neće ni sad. Neka se plaše oni koji lažu, a Brena govori samo istinu, jer je od početka moje veze sa Miroslavom bila upućena u sve - rekla je svojevremeno Mirjana za "Svet", a Brena se danas našla pred sudom kao svedok.

Lepa Brena, Mirjana Antonović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako su DNK analize urađene u Sjedinjenim Američkim Državama dokazale da je Miroslav otac Mirjaninog sina, on nikada nije želeo da prizna očinstvo, a nakon Devinove tužbe, suđenje se nastavilo u Beogradu.

I dok Miroslav u potpunosti negira ljubav sa Mirjanom, ova fotografija je dokaz da Mirjana Antonović iskreno govori o vezi koju je svojevremeno imala sa pevačem.

Mirjana Antonović
foto: Privatna arhiva

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.