NA MREŽAMA OSVANUO SNIMAK! Zmaj od Šipova se LJUTI na Marića: Urla i drži sekiru u ruci, ŠALJE MISTERIOZNU PORUKU!
Foto: TV Happy printscreen

šok

NA MREŽAMA OSVANUO SNIMAK! Zmaj od Šipova se LJUTI na Marića: Urla i drži sekiru u ruci, ŠALJE MISTERIOZNU PORUKU!

Šokantan snimak problematičnog Zmaja od Šipova isplivao u javnost, poslao tajnu poruku Mariću?

Objavljeno:

Da ništa ne može više da nas iznenadi od strane rijaliti učesnika, Ilije Grahovca poznatijeg kao Zmaj od Šipova, on nas je više puta uverio svojim potezima i ponašanjem, ali ovog puta je uspeo ponovo da sve zaintrigira, a verujemo i Milomira Marića.

Turbulentni Zmaj od Šipova boravio je u rijalitiju "Parovi", gde je redovno pravio razne skandale, sukobe, smešne situacije, a nakon izlaska je odlučio da se povuče, vrati u svoje selo i nastavi da se bavi stočarstvom.

Milomir Marić
foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/BALKAN TV/MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

U jednom razgovoru sa prijateljima, koji je osvanuo na Jutjubu, on se hvali kome je prodao goveda, a ubrzo je video postao viralan.

"Prodao sam goveda Arapima. Došao je iz Saudijske Arbaije. Imao i tumača. Ima 60.000 svojih radnika", pohvalio se Zmaj od Šipova, ali nije želeo da otkrije njegovo ime, jer kako kaže, "da drugi stočari ne bi poleteli kod njega da mu uguraju stoku".

Međutim, to nije sve od njega. Naime, pojavio se snimak pomenutog Zmaja kako se s konja obraća voditelju i novinaru Milomiru Mariću. Kada je tačno snimak nastao ne zna se, ali ono što je primetno je da je Ilija malo nervozan, i čini se, ljut na Marića.

"Pričam ja Mariću. Vidi Mariću domaćina što goni dva miliona maraka ispred sebe a dva miliona ostavio oko sebe. Mariću! Mariću! Pričam ja! Ok?", rekao je Zmaj od Šipova.

Tačnije rečeno, vikao je sve vreme pokazujući zube i držeći sekiru u ruci.

Milomir Marić
foto: Printscreen/Facebook/Happy TV

Šta mu je bila ideja i poruka, ostaje nam da saznamo nakon ponovnog njegovog oglašavanja, jer on često ima želju da javno iskali svoj bes i pošalje poruku određenom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.