SRPSKA BLOGERKA ODUŠEVILA STAJLINGOM NA PRESTIŽNOJ REVIJI U MILANU: Svi gledali u njene cipele od 1.000 €!
Tamara Kalinić, Foto: Profimedia

wow

SRPSKA BLOGERKA ODUŠEVILA STAJLINGOM NA PRESTIŽNOJ REVIJI U MILANU: Svi gledali u njene cipele od 1.000 €!

Tamara Kalinić zasenila modele u MIlanu

Objavljeno:

Najuspešnija srpska influenserka Tamara Kalinić pojavila se na svim značajnim revijama na ovogodišnjoj Nedelju mode u Milanu. Posebnu pažnju je privukla stajlingom na reviji čuvenog svetskog brenda Versaće.

Naime, Tamara je još tokom dana objavila delić modnih komada koje je pripremila za pomenuti događaj. Tom prilikom je pokazala i žute „Versaće“ cipele koje imaju vrtoglavu potpeticu, kao i platformu, a čija cena iznosi 1090 evra.

Ona je istakla koliko je oduševljena ovim unikatnim štiklama, te je jedva čekala da ih obuje na reviji, čija je bila gošća u publici.

Tamara je još u automobilu pozirala i tom prilikom je otkrila da na sebi ima crnu kožnu jaknu, ali kada je izašla iz njega, svi fotografi su krenuli ka njoj.

Tamara Kalinić
foto: Profimedia

Influenserka je elegantno pozirala, a niko nije mogao da skine pogled sa njenijh vitkih nogu koje su na ovim žutim visokim potpeticama došle do izražaja.

Inače, Tamara Kalinić je u julu doživela veliku neprijatnost kada su u njen stan u Parizu upali razbojnici i ukrali joj stvari u vrednosti od 300.000 evra.

Tamari su lopovi odneli luksuzne satove, 20 markiranih tašni, kofere i drugo.

Tamara Kalinić
foto: Profimedia

Njena nekretnina nalazi se u blizini Jelisejske palate, a kako piše francuski „Actu 17“, lopovi su u stan navodno ušli kroz prozor.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.