RIDALA I GUŠILA SE U SUZAMA, CELA SALA ODZVANJALA, TUGA! Udovica Nenada Nenadovića ne može da se smiri, POTRESNO!
Foto: Espreso

bolno

RIDALA I GUŠILA SE U SUZAMA, CELA SALA ODZVANJALA, TUGA! Udovica Nenada Nenadovića ne može da se smiri, POTRESNO!

Udovica Nenada Nenadovića emotivno utučena pratila komemoraciju sa ćerkama.

Objavljeno:

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu 22. septembra u 57. godini života u Beogradu. On je nedavno oboleo je od opakog koronavirusa i lečen je u bolnici u Batajnici, gde je izgubio ovu bitku.

Nenad će biti sahranjen danas u 14 časova na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana, a komemoracija je upravo završena u Ustanovi kulture ''Vuk Karadžić''.

Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu. Sa suprugom se retko pojavljivao u javnosti, a njegova ćerka Jana izrasla je u pravu lepoticu.

Brojne kolege i prijatelji okupili su se kako bi odale počast preminulom umetniku, a njegova supruga Snežana Nenadović pristigla je uplakana sa ćerkama.

Snežana gotovo da ne može da se smiri, a susret sa Nenadovom velikom prijateljicom i koleginicom Milicom Milšom prošao je posebno emotivno. Grlile su se, plakale i naježile celu salu, nakon čega je Milica izašla na binu i kroz jecaj održala potresan govor u čast svog pokojnog prijatelja.

Od Nenadovića su se potom oprostila i deca, polaznici njegove škole glume, a aplauz u prepunoj sali je trajao više od pet minuta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.