Potresna priča koja je rasplakala Srbiju: Nikola Rokvić još jednim gestom dokazao da ima ogromno srce! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic

svaka čast nikola

Potresna priča koja je rasplakala Srbiju: Nikola Rokvić još jednim gestom dokazao da ima ogromno srce! (FOTO)

Pop pevač Nikola Rokvić jedan je od javnih ličnosti na domaćoj sceni koji svoju popularnost koristi u najplemenitije svrhe – kako bi pomogao onima kojima je pomoć neophodna.
Objavljeno:

On je pre više meseci svoj lični nalog na Tviteru preimenovao u “Želja za život” sa ciljem da na jednom mestu okupi sve ljude dobre volje koji bi se odazivali humanitarnim akcijama kojih je od tog trenutka bilo mnogo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je u julu ove godine snimio spot za pesmu “Zavoli” koja je mnogima izmamila suze – Rokvićev hit koji je preslušan blizu milion puta govori o ljubavi, a pevač je tada odlučio da promociju napravi u Domu Jovan Jovanović Zmaj u kom borave deca bez roditeljskog staranja.

foto: Dragana Udovičić

Sina Marinka Rokvića ispunjava humanitarni rad, zbog čega je rado prihvatio poziv da pomogne jednoj novopazarskoj porodici i sinoć održi humanitarni koncert u tom gradu.

Nakon što je završio svoj nastup, Nikola se fotografisao sa muzičarima, a svojim pratiocima rešio je da otkrije sa kakvim se sve problemima susrela porodica kojoj su pomogli.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.