VLASNICA NAJVEĆIH GRUDI U HRVATSKOJ NA METI HULIGANA: Masovno šire intimne fotke njenih dojki tokom operacije!
Foto: Instagram

šok

VLASNICA NAJVEĆIH GRUDI U HRVATSKOJ NA METI HULIGANA: Masovno šire intimne fotke njenih dojki tokom operacije!

Vlasnica najvećih grudi u Hrvatskoj u problemima, šire se intimne fotografije koje je slala suprugu.

Objavljeno:

Atraktivna violinistkinja Bjanka Julia Jozefine Kolompar , vlasnica najvećih grudi napravljenih u Hrvatskoj, požalila se na društvenim mrežama da ima problema.

Ona je istakla da je neko sa lažnog profila slao nemoralne ponude njenim fanovima.

-Molim sve pratioce koji imaju Instagram i medije koji me prate da prijave ovaj lažni profil koji je otvorila osoba iz Srbije jer u moje ime piše nemoralne poruke fanovima i mojim prijateljima i prijateljima sa namerom da naruši moj ugled, pa vas molim odgovorite i ne dozvoljavate nepravdu. Molim portale da objave da je ovo zlo prestalo jednom zauvek, jer sam pre svega majka i žena, pa čak i muzičarka, a nikome ništa nisam učinila, pa ne zaslužujem takvu sramotu. Prvo, ja se zovem Bianca Julia Jozefine, a ni ostale informacije nisu tačne. Kradu slike i snimke od mene. Hvala vam unapred, istakla je Bjanka.

Bjanka Kolompar
foto: Instagram

Kako je istakla za 24 sata, neko joj šalje intimne fotografije koje je snimila za svog supruga nakon operacije dojke. Sada se plaši da će ih objaviti. Ona je navodno sve prijavila policiji.

Bianca je rođena u Temišvaru u Rumuniji, a od 1994. živi u Zagrebu, gde je diplomirala violinu. Školovanje je nastavila u Salcburgu, gde je magistrirala, a zatim doktorirala violinu u Beču. Budući da se danas bavi duhovnom muzikom i da je veliki vernik, mnogi je osuđuju zbog velikih grudi.

-Mnogi ljudi me osuđuju što sam izabrala da radim grudi i smatraju me provokativnom, posebno zato što sam vernik. Ali ovo je moderan svet i svako ima pravo da bude šta god želi. Nečija vrednost nije u njegovom izgledu, već u tome kakav je čovek, da li će pomoći bližnjem kada mu zatreba pomoć, a ne u tome kako se ponaša ili kako izgleda. Žao mi je što društvo prvo gleda kako izgledate, a zatim sve ostalo, kaže ona.

Bjanka Kolompar
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.