GLUMILA JE PROSTITUKU, NAKON RIJALITIJA POTPUNO PROPALA: Krije identitet oca svoje ćerke, danas izgleda neverovatno
Foto: Printscreen

otkriveno

GLUMILA JE PROSTITUKU, NAKON RIJALITIJA POTPUNO PROPALA: Krije identitet oca svoje ćerke, danas izgleda neverovatno

Pogledajte kako danas izgleda glumica Gordana Bjelica.

Objavljeno:

Serija "Srećni ljudi" je proslavila glumicu Gordanu Bjelicu, koja je tumačila ulogu lepe Bebe, Poparine sekretarice, a nakon toga gledaoci su imali priliku da je gledaju i u ostvarenjima "Bolji život", gde je glumila prostitutku, "Gore-dole", gde je takođe glumila sekretaricu, ali i "Porodičnom blagu", gde je tumačila Leninu majku.

Iako je prošlo dosta godina od kada smo je gledali u ulozi atraktivne Bebe u "Srećnim ljudima", Gordana se nije puno promenila, pa i dalje važi za lepu ženu.

Gordana Bjelica
foto: Printscreen

Nakon brojnih glumačkih uloga 2013. godine lepa glumica bila je učesnica rijalitija "Farma". Dok su je neki zvali "najomraženijom učesnicom" zbog slobodnog ponašanja i ljubljenja sa pokojnim Ekremom Jevrićem i folkerom Erom Ojdanićem, javnost je najviše šokirao podatak da nakon ispadanja iz rijalitija nije imala novac za taksi do kuće, a zbog istog problema nije mogla da gostuje u "Pinkovom" jutarnjem programu.

gordana bjelica
foto: Instagram

Gordana inače ima jednu ćerku, Teodoru, koja važi za pravu lepoticu i koju trenutno gledamo u seriji "Tri muškarca i tetka", dok identitet njenog oca već godinama krije.

Glumica nije krila da je samohrana majka i da je svoju mezimicu odgajala sama.

- Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo - rekla je svojevremeno Gordana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.