TAKI I MAJA NE PRIČAJU! U ZADRUGU ULAZI SA NOVOM PARTNERKOM: "Zdravlje joj se iskomplikovalo zbog silikona!"
Maja i Taki Marinković, Foto: Printscreen Instagram

otac i ćerka

TAKI I MAJA NE PRIČAJU! U ZADRUGU ULAZI SA NOVOM PARTNERKOM: "Zdravlje joj se iskomplikovalo zbog silikona!"

Haos u porodici Marinković, posvađali se otac Taki i ćerka

Objavljeno:

Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković i budući zadrugar, otkrio je da više ne želi da komentariše naslednicu, jer je to izazvalo sukob među njima.

Maja Marinković
foto: Printscreen

- Više ne smem da pričam o Maji, a i nismo u dobrim odnosima. Ljuti se na mene jer u javnosti komentarišem nju i njene izbore, smeta joj i to što često upućujem kritike na njen račun. Prebacuje mi što govorim o njoj i ne želi više da se njeno ime spominje u javnosti. Ja ću je ispoštovati, uopšte neću zalaziti u detalje, ali mogu samo da kažem da nismo u dobrim odnosima – napominje Taki za “Super TV”.

Ova zadrugarka se nedavno pohvalila da je ugradila silikonske implante veličine sedam, a Radomir kaže da je on nije finansirao.

- Maja je ugradila silikone i ja sam je podržao u tome. Neka radi šta poželi. Sama je sve platila, ja je ovog puta nisam sponzorisao. Ona odlično zarađuje. Kako unutar rijalitija, tako i u spoljnom svetu. Svoj novac može da troši na šta god poželi. Koliko sam razumeo razlog nove operacije je u tome što je nastala komplikacija sa prošlim silikonima, jer su se deformisali u telu i jedino rešenje su bili novi – kaže Taki koji je raskinuo vezu sa bogatom Šveđankom koja je još uvek anonimna široj javnosti:

- Ostavila me je bogata Šveđanka, sada više nismo zajedno. Naljutila se na mene, jer se u javnosti puno pisalo da sam menjao žene i lomio krevete. Nakon dve godine veze smo stavili tačku na našu ljubav. Žao mi je što se sve tako odigralo, čak su nam propali karta i smeštaj za Dubai koji smo planirari – izjavljuje Majin otac za “Super TV”.

Taki Marinković
foto: Emilija Jovanović

Radomir otkrivada mu u “Zadruzi 5” niko nije privukao veliku pažnju.

- Za sada mi niko nije zapao za oko. Od pojedinaca sam očekivao više, ali ovo je tek početak. Moja drugarica Deniz Dejm je odličan paket i smatram da će se sjajno pokazati. Već je privukla veliku pažnju javnosti, ostaje da vidimo kako će se u nastavku sve razvijati. Ne sviđa mi se što brojni foliranti ulaze u veze kako bi što duže opstali u rijalitiju, znaju da je to igranje na sigurnu kartu. Janjuša još uvek ne želim da komentarišem, kad uđem u petu sezonu, ja ću mu presuditi – zaključuje Radomir Marinković Taki za “Super TV”.

U “Zadrugu 5” ulazim sa novom devojkom

Taki je istakao da u “Zadrugu 5” ulazi sa novom partnerkom, zanosnom crnkom Dunjom, a kkao kaže, napraviće pravi šou:

- Dunja i ja ulazimo zajedno u “Zadrugu 5”. Videćemo još kada će se to tačno odigrati, ali spremni smo da zaigramo rijaliti. Pokazaću unutra svim takmičarima ko je Taki i sigurno ću se istaći. Neka se gledaoci spreme, uskoro će početi šou program.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.