SINOĆ SAM IZGUBIO DRUGOG OCA, ČUVAĆU TI ĆERKE! Emotivni oproštaj glumca od Nenada Nenadovića, KIDA SRCE NA KOMADE!
Foto: Nemanja Nikolić

pretužno!

SINOĆ SAM IZGUBIO DRUGOG OCA, ČUVAĆU TI ĆERKE! Emotivni oproštaj glumca od Nenada Nenadovića, KIDA SRCE NA KOMADE!

Brojni glumci javne lićnosti skrhani su nakon prerane smrti Nenada Nenadovića

Objavljeno:

Nenad Nenadović preminuo je u sredu u 57. godini života, u Beogradu, a brojne kolege i prijatelji, kao i široka javnost u Srbiji, skrhana je bolom nakon prerane smrti glumca.

Tim povodom se oprostio i mladi glumac Arsenije Tubić koji glumi Nenadovog sina u seriji "Igra sudbine".

- Prošle godine sam izgubio oca. Sinoć sam izgubio svog prvog televizijskog oca! Otišao si u noći, kada smo prvi put zaigrali zajedno kraj malog ekrana. Hvala ti za moj omiljeni crtani film Ajvanho, koji sam nebrojeno puta gledao preko VHS kasete, koju i dalje čuvam! Hvala ti što si mi obojio 90te godine i učinio da moja generacija sa osmehom odraste! Hvala ti za Sony Playstation, koji sam tada mogao samo kroz tebe da doživim, jer ga niko u mojoj okolini nije imao! Hvala ti za prve “Fazone i Fore”! Hvala ti što si me primio u svoj svet, kada sam postao tvoj kolega i ucinio da se osećam i dalje kao onaj mali dečak! Hvala ti za šetnju kroz Rumu! Hvala ti za najlepši sladoled na koji si me odveo! Hvala ti za sve one tople reči! Hvala ti što si mi zamenio oca, bar na neki način! Hvala ti za ovo naše kratko putovanje! - napisao je glumac i dodao:

- Ima još mnogo toga za šta bih ti se zahvalio, jer sam na poseban nacin povezan sa tobom i tvojom porodicom! Radosno si prihvatio vest na pauzi snimanja, da smo tvoja ćerka Mina i tvoj “virtuelni” sin dobili glavne uloge u pozorištu na Terazijama. Obećavam ti da ćemo tu premijeru odigrati samo za tebe! Obećavam ti da cu čuvati Janu i Minu! - emotivno je poručio glumac i za kraj dodao:

- Zaboravio sam još nešto da ti kažem, nešto čega sam se setio ovih dana dok sam se molio za tebe. Ti si prvi glumac sa kojim sam se susreo u životu. To se dogodilo u pozorištu “Boško Buha” na izviđenju predstave “Sveti Sava”. Tada si stao pored mene i mirno čekao početak predstave, a ja sam te gledao kao u boga! Ima jedna pesma iz filma, koja mi se sad vrti u glavi: “Nek nas sete ove slike, na tu decu i te đake….” Putuj dragi moj! Neka ti je večna slava i hvala! - napisao je mladi glumac.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.