POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU SINOVI LEGENDARNOG NEBOJŠE GLOGOVCA: Bio bi ponosan da vidi njihov uspeh! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

dirljivo

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDAJU SINOVI LEGENDARNOG NEBOJŠE GLOGOVCA: Bio bi ponosan da vidi njihov uspeh! (FOTO)

Jedan je krenuo očevim stopama, danas bi bio najponosniji otac.

Objavljeno:

Glumac kakav se jednom rađa, Nebojša Glogovac, preminuo je 2018. godine, a žal za njim ne prolazi ni toliko vremena kasnije. Za sobom je ostavio sinove Gavrila, Miloša i ćerku Sunčicu koji su mu bili najveća radost.

Sinovi Nebojše Glogovca izrasli su u prave mladiće. Majka Mina im je velika podrška, a njihov otac bi danas sigurno na njih bio veoma ponosan.

Stariji, Gavrilo Glogovac, rođen je 1999. godine, živi život daleko od javnih dešavanja i kamera, te se o njemu malo zna.

Međutim, mlađi Glogovčev sin Miloš koji je rođen 2001. godine, a koji je televizijsko pojavljivanje imao u kulinarskoj emisiji u kojoj je bio i s pokojnim ocem, završio je Petu beogradsku gimnaziju i krenuo očevim stopama. Upisao je Fakultet dramskih umetnost, ali se opredelio za režiju.

Kao što je poznato, njihovi roditelji Mina i Nebojša venčali su se 1996. godine, kada im je kumovao Vojin Ćetković. Mina je slikarka i najveća podrška sinovima nakon smrti njihovog oca.

Nebojša Glogovac je osim divnih Gavrila i Miloša imao i ćerkicu Sunčicu koju je 2016. godine dobio u braku sa Milicom Šćepanović, s kojom je bio do poslednjeg dana.

I ona je izrasla u divnu devojčicu koja danas ima pet godina i kažu da neverovatno liči na prerano preminulog oca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.