HARIS JE BIO VELIKI PRIJATELJ MARINE TUCAKOVIĆ!"Samo Marina zna kako joj je bilo kada je videla sina koji ne diše"!
Foto: Ata images, Youtube

tuga

HARIS JE BIO VELIKI PRIJATELJ MARINE TUCAKOVIĆ!"Samo Marina zna kako joj je bilo kada je videla sina koji ne diše"!

Haris je 30 godina bio njen prijatelj i znao sve njene boli, a sada ih je i javno izneo.

Objavljeno: 12:55h

Marina Tucaković je umrla od tuge za sinom Milošem, rekao je njen dugogodišnji prijatelj i saradnik Haris Džinović.

Legendarni pevač i autorka najvećih hitova poznavali su se više od 35 godina. Za njega je napisala neke od najlepših pesama: "Rano je za tugu" ,"Poznaćeš me", "Traži, traži", "Odlazi, nestani“...

Marina Tucaković
foto: Print Screen Youtube

- Marina je bila majka, a majke umiru od tuge za decom. Ne postoji jača ljubav od te. Samo Marina zna kako joj je bilo kada je videla sina koji ne diše, a imao je samo 24 godine. Ona je žena koja je prerano ostala bez deteta i ta bol ju je postepeno uništavala. Miloševa smrt obeležila je njen život, ali je tu bol nosila dostojanstveno. Uvek je bila vedra i nasmejana, veliki zajebant. Ma koliko patila, to nije pokazivala. Bila je žena puna duha. Mi smo bili i kućni prijatelji, pa smo često kuvali zajedno. Moram da priznam da je bila bolja kuvarica od mene - kaže sa tugom u glasu Haris.

Džinović je ponosan što je imao čast da sarađuje sa ženom koja je napisala više od 6.000 pesama i koja je sarađivala sa svim velikim zvezdama.

- Ona je bila genije u poslu! Nije bilo bolje od nje, niti će biti. Umela je da napiše tekst za svaku vrstu muzike. Bila je čudo! Marina je mogla da bude broj jedan u Evropi i svetu, samo da je taj svet upoznao njen talenat. Na teritoriji bivše Jugoslavije je bez konkurencije bila broj jedan.

Haris i Marina započeli su saradnju još davne 1986. godine. Ubrzo su postali i prijatelji.

- „Ostariću, neću znati" je prva pesma koju mi je napisala. Tada smo počeli prijateljstvo i družili smo se sve do poslednjeg momenta, dok nije sirota umrla. Mnogo godina posle tog prvog susreta sarađivali su i na projektu "Pinkove zvezde", gde su bili u žiriju.

- Bila mi je čast da sa njom žiriram u tom muzičkom takmičenju. Nikada se ni na šta nije žalila, već je pričala šta je novo od odeće i obuće kupila. Volela je da troši pare na šoping, uživala je u tome. Prerano je otišla, mogla je još dobrih 20 godina da proživi.

Haris Džinović
foto: ATA IMAGES

(Espreso/informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.