ANA NIKOLIĆ NE MOŽE DA DOĐE SEBI, PLAČE BEZ PRESTANKA! Iskreo o PRIJATELJICI: "ONA JE SPREČILA MOJA SRLJANJA!"
Foto: Pritnscreen

POTRESNO

ANA NIKOLIĆ NE MOŽE DA DOĐE SEBI, PLAČE BEZ PRESTANKA! Iskreo o PRIJATELJICI: "ONA JE SPREČILA MOJA SRLJANJA!"

Mnogo joj je pomogla u životu

Objavljeno:
  • 16

Vest o smrti Marine Tucaković duboko je potresla pevačicu Anu Nikolić koja, prema sopstvenom priznanju, od nedelje uveče ne može da spava i ne prestaje da plače.

Ona je otvorila dušu za emisiju "Ekskluzivno" i prisetila se svog prvog susreta sa čuvenom hitmejkerkom i priznala koliko joj je ona pomogla u životu.

- O Marini pričati, to je meni malo bezvezno, ali potrudiću se da sa što manje reči kažem da se izuzetno loše osećam i uopšte nisam dobro već dva dana. Jednostavno, sve u životu što jesam i što imam, a možda i važnije - što nisam, to je zahvaljujući Marini Tucaković. To što jesam, to znamo sve šta je pisala i radila, napravila je pesme moja, ali i sve što nisam, jer je umela da me zaustavi i da pravi savet. Bila je, pre svega, prijatelj, ali pravi prijatelj koji ti da pravi savet u pravom trenutku. Sprečila je moja srljanja, da li ljubavna, ili loše izbore pesama... - započela je Ana, pa nastavila:

Marina Tucaković
foto: Print Screen Youtube

Mislim da će se sada stvarno deliti sve na period pre Marine i posle Marine. To je vanvremenska žena, ona dolazi iz neke druge galaksije. Uvek je bila ispred svog vremena, odavno je prevazišla zemljane. Ja sam više puta u intervjuima, govoreći o njoj, insinuirala da je intuitivna, možda i više od toga, da ne kažem vidovita... Mada, možda je i bila to. Nismo mi morale ni da se vidimo, dovoljno je da mi čuje boju glasa, znala je da li sam dobro. Bila je izuzetno duhovita osoba, požrtvovana majka. Kroz tu njenu bol, naučila sam važnu lekciju - kako dostojanstveno živeti sa takvim bolom koji razdire. Mnoge lekcije sam od nje naučila. Ovo je veliki gubitak za njenu porodicu... Postoje trenuci kada zanemiš, ne možeš više da pričaš... Sve što bih rekla nije mi dobvoljno dobro, dovoljno dostojanstveno za jednu takvu ženu. Preplakala sam dva dana, još nisam zaspala od nedelje. Ležim ja, ali san mi ne dolazi. Na trenutke se smejem, na trenutke plačem... Baš jedan loš osećaj.

Marina Tucaković
foto: Print Screen Youtube

- Kad vam neko daje deo svoje duše, to je onda nemerljivo, nema cenu i ne može se iskazati rečima, a ona je davala svoju dušu i udahnula u sve moje melodije, pesme. Smatram se srećnom što sam živela u vreme koje će se deliti na vreme Marine Tucaković i nakon smrti njene... Što sam imala priliku da je upoznam i što smo kliknule iste sekunde. A rekla mi je, prvi put kad sam otišla kod nje, smejale smo se kao da se znamo sto godina, sedele smo, pevale... A kad sam izlazila, rekla mi je:"Vidim ja neku tugu u tim očima." I nisam je razumela - tog dana sam bila najsrećnija na svetu, jer sam želela Marinu Tucaković, jer je ona genije i žena čije sam ja tekstove osećala. Nisam razumela tu rečenicu, ali kako je prolazilo vreme, sve više i više sam je shvatala - rekla je Ana u emisiji "Ekskluzivno".

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!
10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media