CECA JE ZATEKLA MARINU ISPOD JORGANA, KRILA JE TEKST PESME OD NJE! Pevačica otkrila šta se NAKON TOGA DESILO!
Foto: Nemanja Nikolić, Ata images

AU...

CECA JE ZATEKLA MARINU ISPOD JORGANA, KRILA JE TEKST PESME OD NJE! Pevačica otkrila šta se NAKON TOGA DESILO!

Ko bi rekao?

Objavljeno:

Marina Tucaković preminula je sinoć, 19. septembra u 67. godini života, a za života napisala nekoliko hiljada tekstova za najpoznatija imena sa domaće javne scene.

Među njima je pevačica i Svetlana Ceca Ražnatović koja je od početka svoje karijere sarađivala sa Marinom, pa su se tako i sprijateljile zbog čega pevačica sada teško podnosi njenu smrt.

Ražnatovićeva je zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Marinom Tucaković 1996. godine gostovala u emisiji “Minimaks” gde je Ceca otkrila detalje zajedničke saradnje, kao i kako su nastale neke njene pesme.

Marina Tucaković
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/CITY

Autorka, koja je u amanet ostavila najveće hitove domaće rok i folk muzike tada je ispričala je da najviše na svetu mrzi rokove.

– Ja radim isključivo kako me srce vuče i kad me vuče. Najviše na svetu mrzim kada mi neko kaže da moram da napišem tekst za tri dana. Nikako ne volim rokove. Najviše volim da radim noću, ali radim i danju… – pričala je Marina, a onda ju je Ceca prekinula i tom prilikom ispričala anegdotu:

- Jednom prilikom sam je zatekla pod jorganom, kada je videla da dolazim sakrila je tekst iza leđa. Znači, pod jorganom je krišom pisala. Odmah sam je pitala: “Šta si to napisala, brzo vadi”. Marina mi onda kaže da tekst nije za mene, a ja: “Ma vadi taj tekst da vidim šta si napisala”… Tako je nastala pesma “Devojko veštice”.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.