MARINA TUCAKOVIĆ JE IZRODILA SRPSKU MAJKU! Isplivao snimak koji dokazuje PRAVU ISTINU: Poslušajte svi njene reči!
Foto: Damir Dervišagić

slomljena

MARINA TUCAKOVIĆ JE IZRODILA SRPSKU MAJKU! Isplivao snimak koji dokazuje PRAVU ISTINU: Poslušajte svi njene reči!

- Otišla je jedna vanserijska dusa, žena koja je od svake situacije pravila poeziju - poručila je Ceca.

Objavljeno:

Cecu Ražnatović je veoma potresna vest o smrti njene prijateljice i dugogodišnje saradnice Marine Tucaković, koja nas je juče napustila nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Ražnatovićeva je često isticala da su one bile mnogo više od prijateljstva i da joj je Tucakovićeva kao druga majka, što je javno rekla i na svom koncertu pred hiljadama ljudi.

"Želela bih jednoj osobi da se zahvalim. To je žena koja je stvorila moj novi identitet na estadi. Žena, zbog čijih tekstova sam ovde gde jesam večeras ispred svih vas. Hvala joj, mnogo joj hvala.. Zahvaljujući njoj trajem dugi niz godina i pored mojih divnih roditelja, mog oca i moje majke, ona je moja druga majka i zove se Marina Tucaković", naglasila je Ražnatovićeva na koncertu, a publika je njene emotivne reči ispratila ovacijama i podrškom.

- Dve žene, stotine hitova. Najbolji tandem ikada... Bile su mnogo više od prijateljstva baš kao što Ceca kaže "Marina joj je bila druga majka". Jedna, jedina i nezamenljiva, svaka pesma ima određeu emociju i pečat. Zauvek ćete živeti kroz najlepše napisane tekstove. Počivajte u miru, draga Marina. - napisano je u objavi fan strane Cece Ražnatović uz njeno javno zahvaljivanje Marini Tucaković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.