STRPALA SAM JE U HITNU POMOĆ I OBE SMO ZNALE DA JE POSLEDNJI PUT! Marinina kuma u suzama ispričala POTRESAN MOMENAT
Foto: Prinstcreen

TUŽNO!

STRPALA SAM JE U HITNU POMOĆ I OBE SMO ZNALE DA JE POSLEDNJI PUT! Marinina kuma u suzama ispričala POTRESAN MOMENAT

Marina Tucaković izgubila je borbu nakon tri teške godine i preminula juče u 67. godini u KBC "Dragiša Mišović", a njeni najbliži ne mire se s njenim odlaskom.

Objavljeno:

Jedna od onih koja je do samog kraja bila uz Marinu jeste i njena kuma i najbolja prijateljica; Marijana Petrović koja nije mogla da sakrije bol:

- Večeras je otišao deo mene... Moja najdivnija drugarica, moja sestra... - napisala je Marinina kuma u opisu njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Marijana je otkrila i sve o njihovom poslednje m susretu:

- Kume i drugarice smo preko 30 godina. To je bio veoma poseban odnos. Sve vreme bolesti sam bila uz nju, to je bila moja misija. Da ona ozdravi i bude dobro. Brinula je, ali je stalno imala vedrinu. Uvek kada kažeš za nekoga nešto, bilo dobro ili drugačije, ona kaže dobar je to čovek. Za nju su svi bili dobri, niko nije bio loš. Kao da me neko presekao testerom i da me pola sahranjuju, a da pola ostajem ovde, na ovom svetu - kroz suze priča Marijana.

- Strpala sam je u utorak u Hitnu pomoć i oprostili smo se, obe smo znali da je poslednji put. Nebeska ljubav i susret između nas dve. Išle smo pre mesec dana na Palić, molila me da je vozim, uživale smo na putu do tamo, pevale smo i smejale se.

- Terala sam je da piše, rekla sam joj: "Čola ima melodije, hajde da ti ja pomognem da puštam muziku i da ti pišeš". Uvek je bila duhovita. Imam sestru i Marina je tu pored. Bila mi je najbliža - sa jecajem u glasu ispričala Marijana Petrović, kuma Marine Tucaković.

Njih dve decenijama se poznaju, a tokom Marinine bolesti Marijana je bila uz nju.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.