TOLIKO JE TEŠKO: Marina Tucaković se sa bolešću borila 4 GODINE, a na 1 način je zaboravljala TUGU I BOL
Marina Tucaković, Foto: Youtube

tragedija

TOLIKO JE TEŠKO: Marina Tucaković se sa bolešću borila 4 GODINE, a na 1 način je zaboravljala TUGU I BOL

Stres i tuga ostavili su posledice i na njenom izgledu, a ona je otkrivala da snagu da nastavi dalje nalazi u muzici i poslu

Objavljeno: 22:26h

Slavna kantautorka Marina Tucaković preminula je nakon teške bolesti. Marini je rak dojke dijagnostikovan u februaru 2018. godine, a mukotrpnu borbu podnosila je visoko podignute glave.

Marininoj hrabrosti svedočila je njena porodica i najbliži, a tokom pandemije samo oni su je i viđali.

– Stanje stalno varira, nekada mi je dobro, nekada loše. Odlazim redovno kod lekara i na terapije. Izmrcvarena sam, ali se i dalje borim. Tako mi je kako mi je. Sedim kod kuće, radim pesme, ali slabo ima melodija. Gledam da se ni sa kim ne družim zbog korone koja je svuda oko nas, borim se sama sa sobom. Vreme je depresivno, ljudi su depresivni, sve je stalo. Nema više velikih okupljanja, koncerata, pevači slabo rade – pričala je Marina.

Stres i tuga ostavili su posledice i na njenom izgledu, a ona je otkrivala da snagu da nastavi dalje nalazi u muzici i poslu.

- Kako živim i odakle mi snaga da sve to izdržim? Nekako, otkud znam kako? Zatrpavam se poslom, radim, radim. Ponekad malo predahnem, kao nedavno, kada sam porodično letovala u Rosama. Šta ću, moram dalje - rekla je jednom prilikom za "Alo".

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere.

Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.