JOŠ JEDNO GAĐANJE: Mensur napao Dejana, Dalila odmah reagovala! (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok

JOŠ JEDNO GAĐANJE: Mensur napao Dejana, Dalila odmah reagovala! (VIDEO)

Naredna zadrugarka koja je glasala bila je Milica Veselinović

Objavljeno:

U toku je sastanak. Zadrugari su dobili zadatak od Velikog šefa da izglasaju najveće oduševljenje i razočarenje. Ovonedeljni vođa Đole Kralj dao je reč Olji Vampirici.

- Imamo vrline i mane. U startu sam govorila da se stari ponašaju bahato. Sadnra ću izvojiti, nekako mi se dopala. Vidim koliko se brine za šou i kuću - rekla je Olja.

Naredna zadrugarka koja je glasala bila je Milica Veselinović.

- Pre nego što smo ušli nije mi se dopao njegov stav. Niso imali komunikaciju. Njegovo ponašanje mi se nije svidelo. Ispostavilo se dfrugačije kad smo ušli. Što se tiče razočarenja, niko me nije razočarao - rekla je ona.

Naredni zadrugar koji je glasao bio je Aleksandar Bogunović Zverka.

- Niko mi nije stao na žulj, da bih mu zamerio i vratio. Najviše mi je prirastao Sale ludak, najluđi. Jeste malo prošlo vremena - pričao je on.

Njegovo izlaganje prekinula je još jedna u nizu rasprava Dragojvića sa Mensurom, a onda mu je Dejan doneo vlažnu maramicu.

- Niko me nije razočarao kratko smo ovde. Jedino zameram pljuge što niko ne da. Sale Luks je jedina glava koju volim i poštujem . Dalila je zverina, Deki isto - zavšio je Zverka svoje izlaganje. Razočarao me je neko ko je predstavljan kao najveća zvezda(Deniz). Moraš da se potrudiš da opravdaš status zvezde - rekao je Zverka.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.