NIJE ŽALILA! TEODORA OTKRILA ŠTA JE SPREMILA KAO POKLON ZA BRATA I SNAJKU, pa se dotakla SVOJE UDAJE!
Foto: Instagram

svaka čast!

NIJE ŽALILA! TEODORA OTKRILA ŠTA JE SPREMILA KAO POKLON ZA BRATA I SNAJKU, pa se dotakla SVOJE UDAJE!

Svi su uzbuđeni

Objavljeno: 16:44h

Teodora Džehverović danas ženi brata Savu, a ovom prilikom se oglasila i otkrila koliko je uzbuđena.

Mlada pevačica pojavila se u narandžastoj toaleti, a na samom početku razgovara,Teodora je otkrila kako se oseća na današnji dan.

Uzbuđena sam, imam tremu, ali suzdržavam se, njih dvoje su danas najbitniji, iskreno da kažem, ništa me drugo ne interesuje. Ja sam ovde gost, ako mogu nešto da pomognem, ali ne razmišljam o sebi, samo mi je bitno da oni danas budu zadovoljni i da sve prođe kako treba – kaže Teodora, pa otkriva šta je poželela svom bratu i njegovog izabranici.

Ja njima želim samo zdravlje! Oni imaju sve, a i ono što nemaju ja sam sigurna da je tolika ljubav između njih da će stvoriti i to što nemaju. Nema potrebe da im bilo šta veće želim, sigurna sam da će ih Bog nagraditi – rekla je ona.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

Džehverovićeva se dotakla i svoje veze sa Ninom Čelebićem, pa kaže da i ona planira da stane na "ludi kamen".

Pa, sigurno da negde to planiram, ali znaš kako, nećemo imati puno zvanica danas, ali neka lepa, možda malo manja svadba, što da ne, volim to – otkriva pevačica, pa dodaje da će se sigurno u nekom momentu latiti mikrofona.

Hoću, u nekom momentu će sigurno biti "ajde, ajde, malo i ti". Ali danas sam pre svega gost, uživaću u muzici i u njima, ja sam negde najnebitnija – priča Teodora.

Mlada pevačica je otkrila i šta je spremila kao poklon zaljubljenom paru.

Ja sam tu šta god da treba, ali mislim da je novac uvek dobra stvar da oni sami uzmu šta im najviše treba, to je najpametnija, a pokloni dođu svakodnevno kada god se setim da im nađem nešto, ja im i kupim, ali mislim da je idealna prilika da ih podržim, trebalo bi da se uskoro usele i u novi stan, tako da, eto, naći će se – zaključuje Teodora za Pink.rs.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.