ZASTRAŠUJUĆA PROMENA NATAŠE NINKOVIĆ MNOGIMA JE ZALEDILA KRV U ŽILAMA! Transformacija veka zbog JEDNE STVARI!(FOTO)
Foto: Youtube printscreen

STRAŠNO

ZASTRAŠUJUĆA PROMENA NATAŠE NINKOVIĆ MNOGIMA JE ZALEDILA KRV U ŽILAMA! Transformacija veka zbog JEDNE STVARI!(FOTO)

Glumica je totalno promenila izgled zbog bitne uloge

Objavljeno:

Serija "Pevačica", počela je da se emituje, a gledaoci su nakon prve epizode postavili brojna pitanja – šta se krije iza misteriozne Ivanine slabosti, ko je ubio suprugu detektiva Bojana i, možda iznad svega, ko je vračara koju tumači Nataša Ninković?

Njenu antijunakinju vidimo samo u nekoliko kadrova, kako u prostoriji, koja podseća na klasičan dekor “veštičje kuhinje”, baja vodom i travom. Ona govori na nepoznatom jeziku, sva u crnom, a sa grudi joj se ocrtava tetovaža zmije. Ove jezive atmosfere bojala se i sama glumica, te se prvo premišljala da li da igra u seriji.

- Kada su mi rekli da treba da igram Vlajnu, moja prva reakcija bila je da ne mogu da prihvatim, jer sam mislila da tu energiju neću moći da podnesem. Serija je rađena prema motivima priče ubijene pevačice, ali zapravo je reč o borbi dobra i zla, bele i crne magije, horoskopa, vradžbina… Kada sam se malo udubila u ulogu, pozabavila sam se mnogo fizičkim izgledom svog lika, koji je fiktivan, pa sam pozvala svog očnog lekara i rekla mu da želim bolesno plava sočiva, pa sam birala tetovažu, garderobu… – rekla je Nataša u emisiji “Kec na jedanaest”.

– Nisam želela da upijem tu energiju. Ali, smatram da ako su tvoja vera i veza sa Gospodom čvrste, onda te loše stvari nemaju nijedan prozor kroz koji mogu da uđu u tebe i zaštićen si. Ne podnosim ništa od tih magova i vradžbina, ali moram priznati da mi je to za ulogu bilo veoma inspirativno – istakla je glumica.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.