MARINA TUCAKOVIĆ SKINUTA SA RESPIRATORA?
Marina Tucaković, Foto: Printscreen/K1

dobro je

MARINA TUCAKOVIĆ SKINUTA SA RESPIRATORA?

Konačno lepe vesti.

Objavljeno: 22:58h

Zdravstveno stanje autorke tekstova najvećih jugoslovenskih i srpskih hitova Marine Tucaković (67) dodatno se pogoršalo, a kako je u međuvremenu pozitivno testirana na virus korona, juče je prebačena iz privatne klinike u KBC "Dragiša Mišović", koji je u kovid-sistemu.

Marina Tucaković
foto: Damir Dervišagić

- Marina je u toku večeri skinuta sa respiratora i oseća se mnogo bolje. Ona je žena koja se neverovatnom snagom i pozitivnom energijom lavovski bori sa svime što ju je zadesilo. Svi se nadaju njenom brzom oporavku i izlasku iz bolnice - saopštio je dobro obavešten izvor.

Marinina bitka sa rakom dojke traje već tri godine, a njen sin Milan Laća Radulović objavio je na društvenim mrežama da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

Zamolio je sve prijatelje i drage ljude da šalju dobru energiju, dodavši:

- Sledi borba za moju majku, za mog heroja i sve što je učinila za nas. Žilavi smo, ne damo se.

Da je Marini loše javnost je saznala dan ranije, upravo zahvaljujući Laći koji je na "Tviteru" objavio da mu majka ima gušenja i zamolio da mu neko preporuči tehničara koji može da je pregleda u njihovoj porodičnoj kući na Vračaru, jer je na dolazak hitne pomoći morao da čeka četiri sata. Tucakovićeva je zbrinuta, a ispred njihovog doma okupili su se novinari, pa je Laća još jednom tvitovao i zamolio sedmu silu da se skloni ispred ulaza njegove kuće.

- Ne želim da svaljujem ovo na zdravstvo, svi znamo da je haos u zemlji i da je svuda sranje, ovo je samo jedna služba koja je otkačila moju majku, teškog pacijenta - rekao je Laća za medije.

Marina Tucaković
foto: instagramscreen

- Novinari su se u jednom trenutku skupili ispred kuće, navikao sam na njih. Bila ih je gomila kada smo iznosili mrtvog brata, slikali su mi i majku kada je padala na aerodromu.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.