MAŽE LI IH NEČIM? DEKOLTE NINE RADULOVIĆ SVE VIŠE BUJA: Voditeljka izbacila GRUDI UBICE,VILICA PADA DO PODA!(FOTO)
Foto: Instagram prinstcreen

seksi!

MAŽE LI IH NEČIM? DEKOLTE NINE RADULOVIĆ SVE VIŠE BUJA: Voditeljka izbacila GRUDI UBICE,VILICA PADA DO PODA!(FOTO)

Opasno dobra!

Objavljeno:

Dekolte Nine Radulović sve češće glavna je tema domaćih medija, a čini se da takav razvoj događaja uopšte ne smeta popularnoj voditeljki.

Vrlo često javnsot je osuđivala pripadnice nežnijeg pola koje su u prvi plan isticale svoje atribute, te su takav potez karakterisali kao neukusan. S vremenom, stav javnosti prilagodio se vremenu u kom živimo, a sve češće smo svedoci izuzetno provokativnih fotografija koje se pojavljuju na društvenim mrežama.

Ipak, retko koja pripadnica nežnijeg pola to radi na način na koji popularna voditeljka Nina Radulović radi - s ukusom, odmereno i bez preterivanja.

Naime, Nina vrlo često sa svojim obožavaocima na svom Instagram profilu podeli fotku na kojoj se u prvom planu nalazi njen neverovatan dekolte, no nikada do sada nije premašila granicu ukusnog. Kao i prethodne, nedavna fotka koju je objavila oduševila je njene obožavaoce, te je za vrlo kratko vreme skupila veliki broj 'sviđanja', a komplimenti su se nizali jedan za drugim u komentarima ispod pomenute slike.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.