ŽIVEO JE NA ULICI, BIO BESKUĆNIK! Pevač je danas milijarder, a ovaj gest će vam VRATITI VERU U LJUDE!
Foto: Filip Plavčić

opa!

ŽIVEO JE NA ULICI, BIO BESKUĆNIK! Pevač je danas milijarder, a ovaj gest će vam VRATITI VERU U LJUDE!

"Čovek koji je živeo na ulici je sada čovek koji će postati milijarder."

Objavljeno: 09:26h

Mediji su brujali o tome da je pevač kao beskućnik dve godine proveo na ulici, jednom i spavao ispred Bakingemske palat, pa stekao nezamislivo bogatstvo.

Ed Širan je živi dokaz kako čovek od nezavidne finansijske situacije može da postane milioner. Nakon teškog perioda kroz koji je prošao, Ed je trenutno najplaćenija muzička zvezda na svetu!

- Čovek koji je živeo na ulici je sada čovek koji će postati milijarder. Iznad svega, ovo pokazuje snagu žive muzike - istakao je stranim medijima ekspert za muzičku industriju Mark Borkovski i dodao da "Ed očigledno ima tim koji zna šta radi".

Popularni pevač našao se na prvom mestu Bilbordove top liste sa najplaćenijom turnejom u 2019. godini. Njegova turneja od 54 nastupa zaradila je prošle godine više od 223 miliona dolara. U javnost su isplivali navodi da ova muzička zvezda dnevno zarađuje čak 85.000 evra. .Ono što se iz izveštaja koje su strani mediji preneli još može videti jeste da je muzičar da je Širan u Ujedinjenom Kraljevstvu platio porez od čak 6.029.210 evra.

Ipak, i pored svega Ed nikada ne zaboravlja ljude kojima je teško, često organizuje humanitarne akcije, a redovno donira svoju odeću širom rodnog grada, koja se prosleđuje u dečije bolnice po Framlingamu.

Ed Širan
foto: Printscreen

Inače, savni pevač i njegova supruga Šeri Siborn saopštili su da je na svet stigla njihova ćerkica kojoj su ime dali Lira Antarktika Siborn Širan.

Ponosni roditelji su se, kako pišu britanski mediji, za ovo neobično ime opredelili inspirisani Širanovom omiljenom knjigom "Njegova mračna tkanja" Filipa Pulmana.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.