TARA SIMOV TVRDI DA JE ŠA ULOŽIO U NJU VIŠE OD 70.000 EVRA: Ispričala sve detalje njihove drame!
Foto: Youtube

šok

TARA SIMOV TVRDI DA JE ŠA ULOŽIO U NJU VIŠE OD 70.000 EVRA: Ispričala sve detalje njihove drame!

Inače, Tara Simov je u emisiji gostovala sa Anđelom Vešticom gde je došlo do pomirenja

Objavljeno:

Ognjen Amidžić u emisiji "Amidži šou" ugostio je Taru Simov, Anđelu Vešticu, Nenada Marinkovića Gastoza i Dragana Marinkovića Macu. Tara je tom prilikom otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim dečkom Nenadom Aleksićem Ša, a zatim se osvrnula i na to što joj je reper posvetio pesmu.

- Meni je drago da mene neko toliko voli. Izuzetna je pesma, posvetio ju je meni, ne možemo da osporimo da je Nenad vanserijski talenat kada je muzika u pitanju. Kada je ljubav u pitanju, tu baš nema sreće - priča Simova, pa dodaje:

Andjela Vestica, Tara Simov
foto: Printscreen

- U ljubavi baš i nema sreće. 70.000 evra je uložio u vezu javno. Što se tiče nas, dosta je nerazumevanja i na sve to njegove stvari, nismo se našli. U korektnim smo odnosima, nismo u svađi. Ako mu nešto treba, može da me pozove - rekla je Simova u emsiji "Amidži šou".

Inače, Tara Simov je u emisiji gostovala sa Anđelom Vešticom gde je došlo do pomirenja:

- Nismo se videle 4 godine. Vreme je bilo da se sukob reši. Meni je žao. Naravno da ću da se izvinim, naravno da sam pogrešila. Neke stvari su dovele do tog postupka. Ona je mene povredila, ja sam je povredila na lošiji način, kajem se i vreme je da se stavi tačka. Mi smo sudski rešile, meni niko ne može ništa. Dogovorile smo se da van suda rešimo stvari, i da ona nema traumu. Meni je zaista žao. Ovo je moglo ranije da se reši - rekla je Anđela Veštica.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.