MARINA TUCAKOVIĆ PRIKLJUČENA NA KISEONIK: Doktori dali prognozu!
Foto: Printscreen/ Pink TV

užas

MARINA TUCAKOVIĆ PRIKLJUČENA NA KISEONIK: Doktori dali prognozu!

Podsetimo, o pogoršanju njenog zdravstvenog stanja javnost je na Tviteru alarmirao njen sin Milan Radulović Laća, koji je zamolio za pomoć jer mu je majci pozlilo

Objavljeno:

Marini Tucaković, koja dugo godina bije bitku s kancerom, jutros se, usled teškog napada gušenja, naglo pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je intervenisala hitna pomoć.

Kako domaći mediji prenose, Marina je zbrinuta u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde joj je medicinsko osoblje posvetilo punu pažnju, ne bi li što pre sanirali sve novonastale zdravstvene tegobe i sprečili da joj se stanje dodatno pogorša. Marina je trenutno, prenosi "Pink.rs", priključena na kiseonik, a kako kažu lekari - nije životno ugrožena i svi su izgledi da će se uskoro oporaviti.

Podsetimo, o pogoršanju njenog zdravstvenog stanja javnost je na Tviteru alarmirao njen sin Milan Radulović Laća, koji je zamolio za pomoć jer mu je majci pozlilo.

Marina Tucaković
foto: Printscreen/K1

- POMOĆ!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam - napisao je jutros Radulović, a nakon celodnevne drame, ponovo se oglasio na mrežama.

- Hvala svima na podršci. I na tome što su svi divni ljudi dokazali da dobro i dalje postoji. Sledi borba. Za moju majku. Mog heroja. I sve što je učinila za nas. Žilavi smo. Ne damo se.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.