TANJA VOJTEHOVSKI RODILA JE SVOJU BLIZNAKINJU:Jako liče i ODLIČNO se slažu!UPOZNAJTE ĆERKU POZNATE VODITELJKE(FOTO)
Tanja Vojtehovski, Foto: Dragan Kadić

kao sestre

TANJA VOJTEHOVSKI RODILA JE SVOJU BLIZNAKINJU:Jako liče i ODLIČNO se slažu!UPOZNAJTE ĆERKU POZNATE VODITELJKE(FOTO)

Ćerka Tanje Vojtehovski je ista ona

Objavljeno:
  • 16

Tanja Vojtehovski nikada nije krila koliko je ponosna na svoju ćerku Tijanu, koja joj je, budući da ju je posle razvoda sama odgajala, uvek bila na prvom mestu. Njena jedinica ove godine proslavila je trideseti rođendan i, mada se retko pojavljuje u javnosti sa poznatom majkom, i dalje su podjednako bliske.

Tanja Vojtehovski
foto: Damir Dervišagić

Na pitanje šta je ćerka nasledila od nje, a u čemu je otišla korak dalje, Tanja Vojtehovski kaže:

‒ Ispred mene je u poznavanju televizijskog posla, i to mi je fenomenalno. Tijana, koja je producent na kanalu „Euronews“ u „malom prstu“ drži sve tehničke novotarije, pa se često desi da je prekinem i pitam da mi pojasni neki termin. Kad pričamo o televiziji, među nama ne postoji odnos majka‒ćerka, već je to razgovor dva profesionalca. Osim ljubavi prema televiziji i „NLP-u“, od mene je nasledila plave oči, sluh, dobro životno pravilo da stvari treba nazivati pravim imenom, aksiom da se sve može promeniti, čak i kad deluje beznadežno. Ko god nas vidi „u paketu“ obavezno konstatujte "vas je dve"." (smeh)

Cenjena novinarka, koja odnedavno radi kao sertifikovani NLP trener na Institutu koji je sama osnovala, svojevremeno je ispričala jednu zanimljivu anegdotu, poredeći sebe sa Nikolom Kojom, koji igra previše zaštitničkog oca u filmu „Mi nismo anđeli“.

‒ Sa Tijanom sam „prošla“ sve njene momke i uvek sam joj govorila da ih dovede da ih upoznam. Imale smo jednu divnu scenu, baš kao iz filma „Mi nismo anđeli“. Dolazim kući, ne mogu da uđem u garažu jer je ispred parkiran džip. Trubim, blickam, seljak se ne pomera. Pokucam na prozor, on se spusti, pojavi se glava. Fina. Momak kaže: „Dobro veče“. Utom čujem glasić moje kćerke: „Ćao, mama.“ Imala je 18 godina, džip je bio crn, zatamnjenih stakala, dečko se zvao Živko. Sad sam to rešila drugačije. Svim zetovima kažem, ako su dobri za moju ćerku, biće i njima dobro.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!
10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media