SAJSI MC SE VENČALA ZA PUBLIKU NA SCENI: Potom se skinula u DONJI VEŠ! (VIDEO)
Sajsi MC, Foto: Youtube printscreen

GENIJALNA

SAJSI MC SE VENČALA ZA PUBLIKU NA SCENI: Potom se skinula u DONJI VEŠ! (VIDEO)

Sajsi MC se skinula pred publikom nakon venčanja.

Objavljeno: 15:32h

Prošlog petka proslavljena reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, nastupila je pred publikom u prestoničkom klubu, a fanove je obradovala nečim neverovatnim - venčanjem sa publikom. Nakon što se nedavno pojavila vest da se reperka udala, što je ona kasnije i potvrdila, odlučila je da na ludi kamen stane i sa svojim fanovima.

Ceremonija sklapanja se odvila po protokolu, uz svadbeno dekorisanu binu ,a imala je i matičara, glumca Bojana Perića. Njih dvoje su već zajedno sarađivali na ranijim projektima, te se Bojan Perić pojavio u njenom spotu „Meni se ne udaje“, kao mladoženja.

Nakon što je publika glasno i jasno rekla čuveno „Da“ i ušla u brak sa reperkom, ona je bacila bidermajer i onda se na iznenađenje svih skinula pred njima u donji veš, jer su sada, kako je rekla „familija i intimni“.

Žurka nakon svadbe je potrajala nekoliko sati gde je ona zabavljala udatu publiku, a sudeći prema videu, zabave nije nedostajalo.

„Navikla sam da budem prva, pa čak i da stupim u brak sa publikom, ja njima verujem i želim da se vežem za njim. Privatan život je nešto potpuno drugo i to je Ivanino. Sajsi se sada udaje i zaslužuje brak, mislim ipak je veza od 19 godina bila dovljna da pređemo na sledeći korak. Sada sam zvanično gospođetina Sajsi MC„, rekla je reperka.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.