OVO JE POSLEDNJA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA DUŠKA SA JELENOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Zašto ih više ne viđamo skupa?!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

DATUM SVE GOVORI!

OVO JE POSLEDNJA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA DUŠKA SA JELENOM NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Zašto ih više ne viđamo skupa?!

Duško već par godina objavljuje fotografije na kojima je sam ili sa ćerkama!

Objavljeno:

Na Instagram profilu Duška Tošića nalazi se 274 postova. Većina objava ilustruje njegov život na fudbalskom terenu, dok je na onima koje svedoče o njegovoj svakodnevici uglavnom sam ili sa ćerkama Atinom i Nikom.

Da bi se pronašla fotografija njegove supruge Jelene Karleuše, profil dugo treba pretraživati unazad, tačnije sve do 2016. Naime, juna te godine Duško Tošić poslednji put objavio je porodičnu sliku na kojoj su sve četvoro.

Srećni zajednički trenuci zabeleženi su na letovanju u Dubaiu, a kadrovi su nastali u bazenu gde su se „družili“ sa razigranim delfinom.

Od tada je prošlo 5 godina a novih zajedničkih snimaka nema. Da li to baca na sumnju da u Jeleninom i Duškovom braku kao što se šušakalo situacija nije najidealnija ili su jednostavno odlučili da svoju intimu i prizore iz porodičnog i bračnog života sačuvaju samo za sebe.

Bilo kako bilo, ni profil Jelene Karleuše ne razlikuje se mnogo od Duškovog. Istina, na njemu je neuporedivo više postova, preko četiri hiljade, ali su svi novijeg datuma posvećeni njoj i deci

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.