NAŠ LEPI I MLADI GLUMAČKI PAR USKORO STAJE NA LUDI KAMEN! Očekuju i nešto MNOGO VELIKO!
Foto: printscreen

divno!

NAŠ LEPI I MLADI GLUMAČKI PAR USKORO STAJE NA LUDI KAMEN! Očekuju i nešto MNOGO VELIKO!

Ona privodi kraju sedmi mesec trudnoće

Objavljeno:

Mladi glumački par Miodrag Dragičević i njegova izabranica Olivera Bacić uskoro će postati roditelji po prvi put, a takođe će stati i na "ludi kamen".

Naime, oni će se najverovatnije upravo do kraja godine venčati kako bi na najbolji način krunisali činjenicu da uskoro postaju prava porodica, prenose domaći mediji.

Olja trenutno privodi kraju sedmi mesec svoje trudnoće u velikoj meri odrediće brzinu planova za najavljeno venčanje, pa još nije sasvim izvesno da li će se ceremonija održati pre ili nedugo posle njenog porođaja, ali to nije jedini faktor kada je u pitanju donošenje te odluke.

Iako je par zamislio pravo jesenje venčanje, na datum njegovog održavanja uticaće i aktuelna situacija u vezi s merama protiv epidemije koronavirusa ali par ne bi voleo da odlaže dan koji je toliko dugo zamišljao i čekao, piše pomenuti portal.

Svi u porodici Miše Dragičevića presrećni su zbog vesti da će stati na "ludi kamen", naročito njegova sestra, poznata glumica Tamara Dragičević koja je bratu najveća podrška u ovim planovima.

Podsetimo, glumački par se upoznao tokom snimanja serije "Žigosani u reketu", gde Miodrag tumači ulogu košarkaša Luke, a Olivera novinarke Tatjane, a malo je trebalo da shvate da ih osim glume privlače i ljubav prema prirodi, životinjama i mnogo čemu drugom.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.