NAKON GOLIŠAVIH FOTKI, SADA OVO! Sindi Kraford ne prestaje sa skidanjem: Pokidala na snimanju rimejk kultne reklame
Foto: Profimedia

izazovna

NAKON GOLIŠAVIH FOTKI, SADA OVO! Sindi Kraford ne prestaje sa skidanjem: Pokidala na snimanju rimejk kultne reklame

Nakon golišavih fotki, snimila je rimejk kultne reklame, a evo i kako izgleda.

Objavljeno:

Sindi Kraford je ponovo na dobro poznatom setu za "Pepsi" reklamu iz 1992. godine i opet je zapalila internet.

Poznati super model Sindi Kraford je pre dva dana na svom Instagram profilu objavila fotografije sa snimanja novog projekta koji za dobrotvorne svrhe.

Međutim, da sve bude zanimljivije, ponovo se našla na orginalnom setu "Halfway House" gde je 1992. godine snimala reklamu za "Pepsi".

"Uvek je zadovoljstvo i uzbuđenje raditi sa mojim prijateljem @davidiarrov ... a još više kada je to u dobre svrhe. Vratili smo se na originalni Halfway House iz čuvene reklame @pepsi koju sam uradila 1992. da bih ponovo stvorila taj trenutak (sa Dejvidom Larovim) u nadi da ću prikupiti sredstva za američku porodičnu dečiju bolnicu u Madisonu u Viskonsinu, gde je moj brat lečen od leukemije. Do sada smo uz pomoć Dejvidove galerijske mreže širom sveta podržavali umetnost i njenu prodaju - već smo prikupili milion dolara za tu svrhu. Takođe moram da se zahvalim svom dragom prijatelju, frizeru @peter.savic koji je napravio čuvenu frizuru za originalnu reklamu ... pa sam bila oduševljen što je mogao da bude ovde i za ovu verziju! Hvala i @samvissermakeup za šminku i @allovitzstiles za oblikovanje. Mislim da smo uspeli! Tako zabavan dan - jedva čekam da vam pokažem više.", napisala je Sindi u opisu fotografije.

Ono što je sigurno je to da Sindi pedesetpetoj godini izgleda zadivljujuće.

A podsetimo da su nedavno u "Vogu" objavljene fotografije slavne manekenke gde pozira skoro gola. Nosi samo grudnjak, i "prekrivena" je tamnim tilom.

Čak je i Sindi na svom profilu objavila fotografije, istakavši da joj je bilo zabavno na snimanju: "Hvala vam što ste me podsetili na to zašto volim da se bavim modelingom. Snimanje je bilo baš zabavno", napisala je Sindi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.