U OVOM LUKSUZU SU SE ACA LUKAS I ZADRUGARKA PREPUSTILI STRASTIMA: Luda noć sa još jednom devojkom ODZVANJA! (FOTO)
Foto: Youtube, Kurir

otkriveno

U OVOM LUKSUZU SU SE ACA LUKAS I ZADRUGARKA PREPUSTILI STRASTIMA: Luda noć sa još jednom devojkom ODZVANJA! (FOTO)

Dom Ace Lukasa izgleda tip-top, umetnine su svuda, ima i poseban kutak.

Objavljeno:

Folker Aca Lukas se nedavno našao u centru afere, kada je učesnica "Zadruge" i pevačica Marijana Zonjić izjavila da ju je folker zvao na intimne odnose.

Malo potom je otkriveno šta se dešavalo te noći u njegovom stanu, koji je i te kako raskošan.

Kod ulaza u stan sa desne strane je ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, a u jednom delu se nalazi beli klavir, kao i klavijatura.

Kako je Aca ljubitelj igrica nezaostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda baš kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

Stan Ace Lukasa
foto: Youtube

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Acinom ukusu, a ne čudi i što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pevača.

Stan Ace Lukasa
foto: Youtube

Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom decom, ali i crteže svoje naslednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.

Stan Ace Lukasa
foto: Youtube

U kuhinji sve ima svoje mesto, bez previše detalja. U pevačevoj sobi na sredini je ogroman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma.

Stan Ace Lukasa
foto: Youtube

Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogromno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pevač čak i u kupatilu ima umetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje.

Stan Ace Lukasa
foto: Youtube

- Lukas i Marijana su celu noć proverli u njegovom stanu. Njoj se dopao sav luksuz, njegovo galantno ponašanje prema njoj. Naručio je večeru za njih dvoje, nazdravljali su, celu noć je treštala muzika. Marijana je uživala pored njega, jer je on baš galantan kada su žene u pitanju. Međutim, posle te večeri nije joj se javljao i ona je shvatila da mu je bila igračka samo za jedno veče. To ju je izrevoltiralo, pa je odlučila da ispriča sve medijima. Marijana je mislila da je uspela da ga zavede, međutim njemu to veče nije ništa značilo. Samo je želeo malo nežnosti i to je i dobio, džaba se ona nadala da će biti između njih nečeg ozbiljinijeg. Nije ona njegov nivo, zbog toga ju je i ostavio - rekao je izvor.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.