MALTRETIRALA JE LJUDE, ZOVU JE "KRALJICA LICEMERA"! Ponovo zgrozila promovisanjem NASILJA: Sad je na meti njen MUŽ!
Foto: Profimedia

ŠOK

MALTRETIRALA JE LJUDE, ZOVU JE "KRALJICA LICEMERA"! Ponovo zgrozila promovisanjem NASILJA: Sad je na meti njen MUŽ!

Krisi Tajgen ponovo promoviše nasilje, sada je meta niko drugi nego njen muž Džon.

Objavljeno:

Krisi Tajgen je zahvaljujući lošoj reputaciji sajber nasilnice o postala deo kulture otkazivanja. Zbog žestokih tvitova koji kruže internetom poslednjih meseci, sve više brendova otkazuju saradnju sa suprugom slavnog pevača Džona Ledženda.

Na svom Instagram profilu je podelila snimak na kom se vidi kako čeka iza scene svog supruga, a u opisu je napisala: " Vikala sam na Džona prošle večeri jer je krenuo da silazi sa bine na levu stranu, a ja sam stajala na desnoj. Želela sam da započnem svađu jer imam menstruaciju. Ali pogledajte koje sišao sa pozornice na desnu stranu sada. Dame vičite na svoje muževe!"

Podsetimo se da je Kristi na Tviteru nazvana "najvećom licemerkom", s obzirom na to da se ranije borila protiv nasilja na društvenim mrežama, a sada je i sama nasilnica, a sve je počelo kada je američka starleta, Kortni Stoden, na društvenim mrežama objavila kako ju je Kristi preko društvenih mreža maltretirala i slala uvredljive poruke još dok je bila tinejdžerka, 2011. godine.

Osim što je Krisi pisala Kortni: "Mrzim te, idi na spavanje. Zauvek", suptilno joj je poručila da se ubije. Javila joj se i u privatne poruke i napisala: "Jedva čekam da umreš".

Iako je godinama Krisi Tajgen važila za kosmopolitu, borca za ravnopravnost i pre svega za nekoga ko je protiv bilo kakvog vida nasilja, sada se našla usred rame sa dizajnerom Majklom Kostelom koji je objavio na društvenim mrežama da još uvek "pomišlja na samoubistvo" kada se seti na koji način se prema njemu ophodila.

Dizajner kaže da još uvek pati od depresije, da je istraumiran i da ima suicidalne misli posle navodnog napada Kristi Tajgen koja ga je optužila da je rasista 2014. godine.

Krisi Tajgen
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.