"MIRJANA KARANOVIĆ ME MRZI!" Eva Ras zaprepastila Srbiju, a njene tvrdnje će vas BAŠ POTRESTI i naježiti do KOSKE
Foto: Marina Lopičić

STRAŠNO

"MIRJANA KARANOVIĆ ME MRZI!" Eva Ras zaprepastila Srbiju, a njene tvrdnje će vas BAŠ POTRESTI i naježiti do KOSKE

Ovo nismo znali!

Objavljeno:

Glumica Eva Ras gostujući u jednoj emisiji otkrila je kako kolege reaguju na njenu tugu i bol za preminulom ćerkom, te kako se snašla u rijalitiju "Farma" dok je boravila svojevremeno.

- Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem svoju ćerku koja je preminula sa svega 24 godine. Čula sam je negde da je izjavila da tugom trujem narod, samo zato što patim za ćerkom - rekla je glumica na "Red TV" gostujući kod Dragana Mace Marinkovića i osvrnula se na rijaliti u kom je učestvovala svojevremeno:

Eva Ras
foto: Printscreen

- Rijaliti je jedna uloga, obožavam što sam bila u rijalitiju, i to mi je baš drago što sam stara bila tada, a ne mlada, ljudi nisu svesni koliko je teško radno mesto, ne daju ti da spavaš, da jedeš i stojiš, i jos sam sa ljudima koji me ne vole, kao da sam na Aljasci na - 40- pa je dodala da je kolege nisu sažaljevale već su napadale.

Mirjana Karanović
foto: Damir Dervišagić

- "Što je došla u rijaliti to je zabavni program, pa šta ako joj je umrla ćerka", svi su pričali bila sam sama protiv svih. Spasila sam se tako što sam sve njih volela iako oni mene nisu, prala sam im gaće, kuvala, spremala za njima, za kravom Ružom i svim životinjama i volela sam ih, a onda su oni na neki način i mene zavoleli- otkrila je Eva.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.