LJUBA PANTOVIĆ RAZOTKRILA DENIZ! "Zanima me kako se zove gospodin koji se predstavlja kao žena"?
Foto: Printscreen

au!

LJUBA PANTOVIĆ RAZOTKRILA DENIZ! "Zanima me kako se zove gospodin koji se predstavlja kao žena"?

Nije je štedela!

Objavljeno:

Stefan Kandić, poznatiji kao Kendi, i Stefan Milošević Panda ugostili su u emisiji "Pitam za druga" Ljubu Pantović, majku Aleksandre Subotić. Bivša zadrugarka nije birala reči te je žestoko oplela po Deniz Dejm. Otkrila je šta se dešavalo u karantinu pred ulazak u "Zadrugu".

- Zanima me kako se zove onaj gospodin koji se predstavlja kao žena. Zadnjica, noge, kukovi... To su sve proporcije jednog muškarca. Videla sam ga-je, lice bez šminke i suviše odaje. Rečeno mi je da je ta osoba imala s*ksualne odnose sa tri osobe u karantinu. Ne bih da ulazim u privatnost, ali rečeno mi je da je da je Deniz imala grupnjake u karantinu - priča Pantovićeva.

Zadruga 5
foto: Damir Dervišagić

- Taj koji veruje u sve svoje projekcije, pa čak i poveruje, taj je genije. Meni je psihologija jača strana, ta osoba misli da svi znaju to što ona ne želi da se zna. To je podsvest koja radi, da je žensko, da je onlifans riba, "ja sam žensko, pokazujem ženske atribute", to je ono nasilno, što u podsvesti muči tu osobu i govori joj možda neko znanje što ti ne bi dala da znaš - priča Ljuba, pa nastavlja:

- Znaš zašto joj je pisalo ''No'' na faci. Tražila je od našeg šminkera Veljka da je šminka, on nije pristao i zato je morala da stavi ''No''... Mora neki fazon da se smisli - zaključila je Ljuba.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.