CRNOGORCI OGORČENI NA JADRANKU BARJAKTAROVIĆ: Pred svima pevala SRPSKU PESMU, kleči da joj se ukine ZABRANA! (FOTO)
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

IZAZVALA BES

CRNOGORCI OGORČENI NA JADRANKU BARJAKTAROVIĆ: Pred svima pevala SRPSKU PESMU, kleči da joj se ukine ZABRANA! (FOTO)

Jadranka Barjaktarović razbesnela i Crnogorce jer je pevala "Srpkinja je mene majka rodila".

Objavljeno: 10:10h

Jadranka Barjaktarović, kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju, sad je razbesnela i svoje Crnogorce. Ona je na jednom nastupu na primorju zapevala hit Indire Radić "Srpkinja je mene majka rodila", što su korisnici jedne Instagram stranice protumačili kao njenu kartu za povratak u Beograd.

Na ovoj društvenoj mreži osvanuo je snimak na kome se jasno čuju reči numere, a dok je pevala, Jadranka je dizala ruke uvis i lagano igrala. Na stihove "Sve da volim, ona me učila", Jadranka je rukom pokazala u pravcu prisutnih gostiju.

Jadranka Barjaktarović
foto: Instagram

Ispod objavljenog snimka stoje emotikoni koji plaču od smeha uz komentar da Jadranka traži put ka Srbiji.

- Kakav prelaz, završila se sezona kod nas pa bi sad malo u Beograd. E, Jadranka - napisano je na Instagramu, a komentari su se samo nizali jedan za drugim.

- Go*njula. Vratila se na fabrička podešavanja. Sad neće moći više ni za DPS da peva, nagrdiste je, ljudi - samo je deo onoga što stoji ispod objave. - Znaš kako je, para vrti gde burgija neće, devojka peva šta joj plate - nastavljali su ogorčeni korisnici Instagrama.

Podsetimo, pevačici je zabranjen ulazak u Srbiju zbog širenja govora mržnje, ali i zbog pevanja na mitingu koji je organizovao DPS na čijem je čelu Milo Đukanovićem. Interesantno je što su sada pevačicu prozvali da više neće moći ni za pomenutu partiju da peva, dok su neki rekli da je ona njihova slika i prilika.

- Ona je pravo oličenje DPS, njihova prava slika. Svaki dan bi se menjali, kao kameleon, za neku siću - pisalo je u komentaru.

Inače, kako tvrde izvori, Jadranka ima problem i s kriminalnim klanovima jer je nastupala na privatnim slavljima koje je organizovao Radoje Zvicer, vođa "kavčana", a kojima su prisustvovali i Velja Nevolja i Marko Miljković.

Jadranka Barjaktarović
foto: PRINTSCREEN, NEMANJA NIKOLIĆ, ZORANA JEVTIĆ

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.