"PRVA SEZONA ZADRUGE MI JE UNIŠTILA ŽIVOT" Luna Đogani se prisetila svog učešća: Morala je da dovede sve u red!
Foto: Youtube

iskrena

"PRVA SEZONA ZADRUGE MI JE UNIŠTILA ŽIVOT" Luna Đogani se prisetila svog učešća: Morala je da dovede sve u red!

Đoganijeva se neposredno pred početak nove sezone "Zadruge" prisetila svog učešća i otkrila šta nikada nije mogla da zamisli.

Objavljeno:

Bivša zadrugarka, pevačica i supruga Marka Miljkovića Luna Đogani prisetila se perioda kada je bila učesnik rijalitija, prve i druge sezone.

"Meni je ta pobeda bila bitna. Tada sam ušla da bih svoj život dovela u red, jer sam ga u prvoj sezoni uništila. Moj cilj je bio da uspem i pobedim", rekla je Luna i dodala:

"Kad uporedim sebe sada i tu Lunu, baš sam bila dete. U prvu sezonu sam ušla kao devojčica koja je htela da poba nešto novo. Ništa ne bih izbrisala, sve je tako trebalo da bude. Bog me je nagradio zbog toga kakav sam čovek", rekla je ona i osvrnula se na poznanstvo sa Markom.

Luna Đogani
foto: Instagram

"Mi smo se upoznali u prvoj sezoni, da mi je rekao neko da će on biti moj muž i otac mog deteta ne bih mu verovala. Znala sam ko je on i pre prve sezone, nisam ni pomišljala da će jednog dana biti moj", rekla je ona i dodala:

"Kada vidim mog Marka ujutru i ćerku kako mi se smeje, zahvalna sam što sam bila deo rijalitija i što danas imam sve. Suđeno je bilo da na tom mestu se spojim sa njim i da se nakon toga desi sve što se desilo", zaključila je Luna u emisiji "Premijera-vikend specijal".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.