IZBAČEN JE ZBOG GOVORA MRŽNJE, PSOVAO JE I PLJUVAO UČESNIKE: Neki tvrde da će mu zakupiti grobno mesto u rijalitiju
Foto: Printscreen/Youtube

presušiće u rijalitijima

IZBAČEN JE ZBOG GOVORA MRŽNJE, PSOVAO JE I PLJUVAO UČESNIKE: Neki tvrde da će mu zakupiti grobno mesto u rijalitiju

On početkom septembra svake godine beži iz kuće i udomljava se u rijaliti.

Objavljeno:

Čovek koji je bio u svim sezonama do sada, ulazi i u poslednju, a to je Lepi Mića. On nema nameru da odustane od rijaliti karijere, tako da će ispratiti i ovu ujedno poslednju sezonu "Zadruge 5".

Kako je i sam istakao, on bi u rijalitiju mogao da provede čitavih 10 godina, dok publika ne prihvata to olako, obzirom da on napolju ima porodicu i većinu života proveo je po rijalitijima.

On je neko ko je donekle i pokretač rijaliti priča, sukoba i raznih turbulentnih veza, događaja i zavođenja reda. Pojedini učesnici su ga do sada nemo slušali i ispunjavali njegove savete, tako da kruže priče da se mnogi plaše njegovih napada i da im je on kao zaštitnik.

Ovo je peta sezona kako Mića učestvuje u "Zadruzi", te su mnogi prokomentarisali kako "nema svoj dom, nego je stalno po rijalitijima", tako da se i ovog puta od njega očekuje da viče, pljuje i psuje rijaliti kolege, kao i godinama unazad.

Lepi Mića je u svim sezonama ulazio u finale, ali nijednom do sada nije osvojio neki veći plasman, tačnije nikada nije ušao u prvih pet finalista.

Publika mu upravo zamera strašne psovke, pljuvanja i vređanja svih onih koji odluče da mu se suprotstave i drže do svog stava.

Podsetimo se, Miroslav Pržulj, je bio nekada i pevač, a poreklom je iz Bosne i Hercegovine. U Sarajevu je radio kao kelner, a tokom rata u Bosni preselio se za Beograd i do danas je ostao da živi u srpskoj prestonici.

2013. godine je učestvovao u rijaliti šou programu „Farma“, ali je diskvalifikovan zbog govora mržnje.

Mnogi smatraju da je on zaslužio da mu se u blizini kompleksa u Šimanovcima zakupi grobno mesto za života, jer je tu proveo većinu svog života i biće prvi čovek u istoriji rijalitija koji je nešto tako doživeo.

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.