ACA LUKAS ISTIČE DA TREBA DA SE UKINE ZABRANA ULASKA DŽALI I BUBI KORELIJU: "Šta čovek iz publike traži na bini?"
Foto: Emilija Jovanović

oglasio se

ACA LUKAS ISTIČE DA TREBA DA SE UKINE ZABRANA ULASKA DŽALI I BUBI KORELIJU: "Šta čovek iz publike traži na bini?"

Aca Lukas: Jalu i Bubu pustiti u Srbiju.

Objavljeno: 19:05h

Aca Lukas ističe kako smatra da Jalu Brata i Bubu Korelija treba pustiti u Srbiju, odnosno ukinuti im zabranu ulaska u našu zemlju, koja je odnedavno na snazi.

- Da, spreman sam opet da komentarišem. Ja sam jedan od retkih koji se nije složio s tom zabranom. To što su oni imali nastup u Nišu i što su gurnuli nekoga s bine... Samo može da se razgovara o tome je li reakcija obezbeđenja bila prebrutalna, manje brutalna ili adekvatna. Najbitnija stvar od svega je to šta čovek iz publike traži na bini. Onda i ja treba da imam zabranu jer je moje obezbeđenje najmanje desetero "bacilo" s bine. Možemo da razgovaramo o brutalnosti postupka, ali da se to stavi u konotaciju zato što je to bilo u Nišu pa su Srbi bili u publici, pa je neko bacio Srbina s bine... Lepo sam rekao - mislite li da to ne bi u Sarajevu uradili ili da to nisu već uradili?

Jala brat i Buba Koreli
foto: Printscreen

- Ne odobravam nasilje, ali onda je najbolje da se svi popnu na binu i da svi pevamo s bine. Mi volimo uvek, kad kažem mi, mislim na bivšu Jugoslaviju, da pravimo iz ničega nešto. Potpuno je bezveze da se krene s tim stvarima, da počinjemo sukob gde ga nema, a odavno smo završili sukobe i puna mi je glava tih budalaština. Možemo razgovarati o pojavama, ali ne moramo odmah da ih bojimo time ko je koje nacionalnosti. Ma nema toga u ovom poslu. Zaista je krajnje vreme da se kanimo tih stvari. Muzika spaja ljude, ne počinju ratovi zbog muzike - rekao je Aca za Dnevni Avaz.

Lukas je tokom razgovora upitan i za sukob sa Ivanom Selakov, nakon što je njihova duetska pesma, kao i spot, skinula sa Jutjuba.

- Ništa specijalno nije bilo. To je bio naš četvrti duet. Više sam bio potreban ja njoj nego ona meni, na kraju krajeva. Ona je mene zvala svaki put da snimimo duet. Nastao je spor, ne sa mnom, jer se ja ne dogovaram oko tih detalja. Ja sam samo došao da otpevam i snimim spot. Dogovarali su se s mojim menadžmentom - tvrdi Lukas.

- Nastao je sukob oko toga na kojem će kanalu biti objavljena pesma. Znamo se mi sto godina, bila je moj prateći vokal na turnejama. Međutim, oni su se pobunili jer je pesma osvanula i na mom Jutjub kanalu. Njima je očigledno bilo samo do para, nisu imali ni moralno ni drugarsko niti bilo kakvo pravo da se bune zbog toga, s obzirom na to šta sam sve učinio za njih. Nisam ja tu ništa izgubio, kao što nisam ni dobio - rekao je pevač.

Podsetimo, početkom avgusta je peticiju da se Jali i Bubi zabrani ulazak u Srbiju za nepunih 48 sati potpisalo više od 50.000 ljudi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.