"OLOŠU JEDAN, CEO STAN SI MI ZADIMIO!" BRENDON ZAPRETIO FRANU PUJASU: Izneće njegov prljav veš, bukti rat! (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

ogorčen

"OLOŠU JEDAN, CEO STAN SI MI ZADIMIO!" BRENDON ZAPRETIO FRANU PUJASU: Izneće njegov prljav veš, bukti rat! (FOTO)

Brendon je današnjom objavom upućenom Pujasu itekako iznenadio javnost i njihove fanove.

Objavljeno: 16:54h

Bivši rijaliti učesnik Brendon Radonjić, ispratio je danas u karantin Frana Pujasa, koji je nekoliko dana pre Zadruge živeo kod njega u stanu, a onda je po povratku u stan žestoko opleo po njemu i zapretio da će izneti šokantne detalje.

Po onome što je napisao, jasno je da je Brendon ljut na rijaliti drugara Frana i da su imali sukob sinoć, ali je mnoge zbunilo šta to Radonić ima u rukavu što bi moglo da diskredituje budućeg učesnika Zadruge 5.

- Ološu jedan, ceo stan si mi zadimio sa ovim tvojim cigarama, nije mi dobro dva dana, posle tvog boravka ovde i tog dima. Srećno u Zadruzi, a ako odlučim, doći ću da razrešimo ono što nismo sinoć. Inače, za sve fanove, družili smo se Fran i ja više nego što ste mogli da predpostavite, ali sam ga od*ebao, jer stalno nešto mulja i laže! Puja baby - napisao je Brendon uz Franovu fotografiju.

Brendon
foto: Instagram

Inače, Fran je juče obavio lekarski pregled i on je spreman da u nedelju sa ostalim budućim učesnicima uđe u Zadrugu 5, a da li ćemo se i Brendon pridružiti u narednom periodu, ostaje nam da neizvesno iščekujemo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.