"NE ŽICKAM LOVU PREKO DRUŠTVENIH MREŽA!" Oglasio se glumac Žika Todorović nakon spornih objava!
Srđan Žika Todorović, Foto: Dragana Udovičić

lažni profil

"NE ŽICKAM LOVU PREKO DRUŠTVENIH MREŽA!" Oglasio se glumac Žika Todorović nakon spornih objava!

Žika Todorović nakon sporne objave na društvenoj mreži

Objavljeno:

Vest da Srđan Žika Todorović (56) na Fejsbuk statusu objavljuje da mu je potrebna novčana pozajmica i traži od korisnika ove mreže da mu pomognu, iznenadila je mnoge. Međutim, glumac se sada tim povodom oglasio i otkrio šta se krije iza svega.

Srđan Žika Todorović
foto: Youtube prinscreen

Sporna objava: „Osam somića do sutra da se uplati, treba mi na zajmić? Ima li ko? Stvar je hitna i ozbiljna. Trasu vraćam. Inboks“ bila je na njegovom profilu neko vreme, da bi kasnije bila obrisana, a da stvar bude čudnija, obrisan je i profil na kome je bila autentična glumčeva fotografija, ime i prezime, kao i prepiske sa brojnim javnim ličnostima njegove generacije.

Žika se oglasio ovim povodom i objasnio da je posredi nesporazum i da je profil na Fejsbuku bio lažan.

- Javljali su mi se prijatelji u stilu mi ne možemo da verujemo šta je izašlo u novinama i na portalima. Mene generalno to ne zanima, ali neko će stvarno da poveruje da žickam lovu preko društvenih mreža - počinje glumac svoju priču i dodaje:

- Nemam profil na Fejsbuku i nikada ga nisam imao. Ja sam stara škola i nisam ovo prijavljivao službi za visokotehnološki kriminal, a profil je nestao kada se pojavila ova priča. Definitivno je lažni profil. Ne znam ko je mogao ovo da mi smesti, s poznatima sam u odličnim odnosima, to je neka budala koja je htela da me diskredituje. Kao da bih ja tražio pare na društvenoj mreži, i to 8.000 dinara, kao da nemam od koga da pozajmim tu svotu. Nemam profil na Fejsbuku niti nameravam da ga imam, na internetu samo slušam muziku.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.