PALI SE NA ŽENE A LOŽE JE BOGATI! U ZADRUGU UŠLA BIVŠA NARKOMANKA I ALKOHOLIČARKA: Sviđa joj se MAJA MARINKOVIĆ!
Foto: Damir Dervišagić

najavljuje haos

PALI SE NA ŽENE A LOŽE JE BOGATI! U ZADRUGU UŠLA BIVŠA NARKOMANKA I ALKOHOLIČARKA: Sviđa joj se MAJA MARINKOVIĆ!

Njen ulazak će napraviti veliki bum, muškarcima neće biti dobro kada je vide.

Objavljeno: 00:14h

Učesnica koja će večeras ući u najpopularniji rijaliti program "Zadruga" pomera sve granice. Ona je najpopularniji starleta u Sloveniji, zove se Deniz Dejm i već danima unazad pravi haos u domaćim medijima.

Priznala je da voli i muškarce i žene, da bi želela da ima trojac u Zadruzi, ali i da je prodavajući svoje nage fotografije na sajtu zaradila nešto više od 150.000 evra.

Kako je istakla, žena je od 2 metra, ali isto tako prija joj pažnja koju dobija ovih dana. Spremna je za "Zadrugu", a gledaocima obećava nezaboravan spektakl.

Skandalozna učesnica "Zadruge" ima 25 godina, ali njen ekstravagantni izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Njena golišava izdanja, kako ispred televizije Pink, tako i glavnim ulicama Beograda, danima su glavna tema domaćih medija, dok prolaznici nisu mogli a da se ne okrenu za njom. Nemo su je posmatrali, dok mnogi tvrde da ona donosi svetski stil u našu prestonicu.

Deniz Dejm
foto: RTV Pink printscreen

Povezivali su je sa Takijem Marinkovićem, ocem učesnice rijalitija Maje Marinković, ali ona je to sve vreme demantovala. Kako je naglasila za naš portal, svuda ima švalere, čak i u Beogradu i oženjen je. Međutim, zbog njegove privatnosti i sigurnosti, nije želela da odaje njegov identitet.

U profilu pre ulaska Deniz je istakla da je ljubav ne zanima već samo novac. Lože je bogati muškarci a priznala je da je biseksualka. Ono što je tek šokiralo javnost jeste još jedno priznanje a to je da se slovenska lepotica u jednom periodu odala narkoticima i alkoholu, ali da se izvukla.

Mnogi tvrde da je transrodna osoba, a ona će to priznanje otkriti u Zadruzi.

Pogledajte u galeriji ispod kako ona izgleda:

1 / 7 Foto: Instagram

(Espreso/ Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.