PEVAČ BIO U BRAKU SA DEVOJČICOM OD 15 GODINA, LAŽIRAO JOJ DOKUMENTA! MATIČAR REŠIO DA PROGOVORI!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

PEVAČ BIO U BRAKU SA DEVOJČICOM OD 15 GODINA, LAŽIRAO JOJ DOKUMENTA! MATIČAR REŠIO DA PROGOVORI!

Jezivi detalji otkriveni

Objavljeno:

Prethodne srede, tokom Kelijevog suđenja za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima u Bruklinu, matičar koji je 31. avgusta 1994. venčao par, prvi put je javno progovorio o onome o čemu je svedočio pre više od dvadeset godina.

Nejtan Edmond, koji sada ima 73 godine, rekao je sudu da nikada pre ceremonije venčanja nije upoznao ni Alaju i Kelija, te da nije ni znao ko su njih dvoje. U telefonskom razgovoru, on je izjavio da ne želi da zauzima strane, i da tada nije bio upućen o kome se radi.

Ar Keli
foto: Profimedia

Prema sudskim dokumentima, Keli se tereti i za to da je uplovio u seksualnu vezu sa Alajom kada joj je bilo samo dvanaest godina. Verovao je da je u drugom stanju, te ju je zbog toga i oženio, nadajući se da ga neće prijaviti sudu. Tada joj je navodno nabavio lažnu ličnu kartu u kojoj je pisalo da ima osamnaest godina.

Edmond tvrdi da ih je spojio zajednički prijatelj.

„Kelijev prijatelj, koji je takođe bio moj prijatelj, me je zamolio za uslugu. Hteo je da ih venčam, na šta sam ja pristao“, rekao je on.

Ceremonija venčanja je trajala svega deset minuta, a pored Alaje i Kelija, bilo je prisutno još troje ljudi.

„Tražili su od mene da potpišem papir da nikada neću pričati o tom venčanju, ali sam odbio jer nije delovao legalno. Onda su mi tražili da im obećam da nikada neću pričati o tome, na šta sam pristao“, rekao je matičar na svedočenju.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.