BIO JE UBEĐEN DA JE ONA NOVA CECA: U ovu pevačicu je Saša Popović NAJVIŠE gajio nadu!
Foto: Prva tv printscreen

niste znali

BIO JE UBEĐEN DA JE ONA NOVA CECA: U ovu pevačicu je Saša Popović NAJVIŠE gajio nadu!

Iako je verovao u nju, iznenada se povukla

Objavljeno:

Kako je Saša Popović jednom prilikom istakao, od svih “Zvezda Granda” koje su prošle scenom ove produkcije najviše nada polagao je u – Tanju Savić.

Saša Popović, Suzana Jovanović
foto: Aleksandra Čolić

Šarmantna Smederevka već svojim prvim nastupom, na audiciji, privukla je pažnju javnosti, a nakon što je počela da snima svoje pesme i nastupa, pomama za njom je samo rasla. Zato je Popović bio siguran da je ona, kako je rekao, nova Svetlana Ražnatović Ceca.

– Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pevačica. Divna, lepa, mlada devojka koja se u “Zvezdama Granda” pojavila sa svojih 19 godina. Pevačica koja je sigurno mogla da nasledi Cecu Ražnatović i koja je na početku karijere imala prave hitove. Mi smo joj birali pesme i vodili njenu karijeru – ispričao je Saša svojevremeno za “Informer”.

Ipak, zbog porodičnog života, ona se na neko vreme povukla sa scene i sa suprugom Dušanom Jovančevićem preselila u daleku Australiju.

– Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema. Mislim tu je ona, ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti stvarno vrhunska zvezda – rekao je tada Saša.

Pevačica je, nakon duže pauze, vratila u Srbiju i na scenu, a i sada vredno radi i oduševljava publiku, čija je miljenica proteklih godina.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.