RAZOTKRIVENI MNOGI RIJALITI UČESNICI: Šokiraćete se kada čujete koja su PRAVA IMENA ZADRUGARA!
Foto: Printscreen Youtube/Instagram

prava imena

RAZOTKRIVENI MNOGI RIJALITI UČESNICI: Šokiraćete se kada čujete koja su PRAVA IMENA ZADRUGARA!

Razotkriveni mnogi rijaliti učesnici!

Objavljeno:

Neretko je slučaj da se, mnogi učesnici rijaliti programa, predstavljaju publici pod drugim imenima. Naime, većina otkrije svoje pravo ime, ali nekolicina ne otkrivaju javnosti kako im je zapravo ime i prezime u ličnim kartama.

Anu Korać, javnost je upoznala po učešću u rijalitiju ''Zadruga''. Retko ko, međutim, zna da je Anino pravo ime Aleksandra. Ona je, takođe, na društvenim mrežama upisana kao Ana, a zbog čega je promenila svoje ime ostaće i dalje misterija.

Malo ko bi posumnjao da zapravo ime Maje Marinković, nije njeno pravo. Ona je ipak uspela da javnost uveri u to da se zove Maja, a ne Marija, što je zapravo njeno pravo ime.

Maja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Kristijan Golubović, godinama unazad javnosti je poznat po svojoj burnoj prošlosti. Iako je u javnosti toliko dugo, velika je retkost da neko zapravo zna njegovo pravo ime.

Naime, Golubović je rođen 1969. u Minhenu i pravo ime mu je Aleksandar, dok mu je srednje ime Kristijan, koje je, kako se spekuliše, dobio po njegovoj sestri Kristini koja se rodila iste godine kao i on, samo u januaru.

Bora Santana poznat je po tome što ''nema dlake na jeziku'', ali kada je njegovo pravo ime u pitanju, njega vešto krije. On ne želi da ga publika zna kao Borivoja, pa onda malo ko zna kako se zaista zove.

Brendon
foto: Printscreen

Brendon je takođe prepoznatljivo ime iz rijalitija, a kada bi ga neko nazvao Branislav Radonić, mnogi bi morali dobro da razmisle o kome je zapravo reč.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.