KONAČNO SE OGLASIO ACA LUKAS! Žestoko OPSOVAO, pa poručio: Ivana Selakov ne bi imala za hleb da nije bilo mene!
Foto: Youtubescreen

AUUUU!

KONAČNO SE OGLASIO ACA LUKAS! Žestoko OPSOVAO, pa poručio: Ivana Selakov ne bi imala za hleb da nije bilo mene!

Objavljeno:

Vest koja se, kao plamen, raširila po medijima je prekid saradnje između dugogodišnjih prijatelja Ace Lukasa i Ivane Selakov i povlačenje spota za njihov poslednji duet "Svatovi" s Jutjuba.

Naime, pevačica je optužila svog kolegu da ju je materijalno i moralno prevario, dok je njegov producent Saša Mirković rekao da im je Ivana ostala dužna čak 21.000 evra. Aca se, u prvi mah, nije oglašavao, ali je ipak odlučio da se oglasi, davajući izjavu za Kurir:

-Bio sam šokiran kad sam sve saznao. Toliko uspešnih stvari smo napravili do sada. Nisam hteo da komentarišem, a inače sve što smo se dogovarali o ovom duetu je bilo da ga otpevamo zajedno. To je moja stara pesma, sa mog prvog albuma. Došli su ona i njen suprug, veliki menadžer i producent Peđa, takozvani muž od pevačice, koji je zvanično njen nosač kofera, i rekli su da će oni i njihovi ljudi uraditi aranžman za tu pesmu. S njima se nisam dogovarao ništa više. Tako je bilo i s prošlim duetima. Ja sam joj bio od pomoći kao velika zvezda, ona je bila samo moj prateći vokal. To je sve funkcionisalo. Sad priča da je ona sve finansirala, a da me je pitala da i ja u tome učestvujem, ja bih to odbio, jer meni ni za ku*ac u životu nije potrebna Ivana Selakov. Tako da je to do sada funkcionisalo na obostranu korist - otkrio je Lukas.

Aca Lukas, Nastup
foto: Ana Paunković, Privatna arhiva

Na saznanje da je Ivana na svom Instagram nalogu napisala da je prevario moralno i materijalno, poznati pevač imao je da izjavi:

-Ne znam ja ko je nju prevario, ja sam samo došao i otpevao pesmu i apsolutno ništa s njima nisam dogovarao. Imam producenta i menadžera koji je s njima pričao. Niko nju nije prevario. Izgleda da su se pobunili što je pesma stavljena i na moj Jutjub kanal. Verovatno su hteli da bez ikakvog ulaganja imaju duet sa Acom Lukasom, jer oni od te tri pesme koje je snimila sa mnom i od dva dueta s pokojnim Darkom Radovanovićem i Amarom Giletom žive, pošto ništa drugo i ne rade - izjavio je Vuksanović.

Na pitanje da li je zaista imao pravo da duet stavi na svoj Jutjub kanal, Aca je odgovorio:

-Naravno da jesam, i koliko sam ja upućen u ceo slučaj, tu je i nastala cela frka. Njima je, dakle, glavni cilj bio da bez ikakvog ulaganja dođu do pesme sa Acom Lukasom, koja će imati 50 miliona pregleda i od koje će samo oni uzimati novac. Ja od tih naših pesama nisam uzeo ni jedan jedini dinar za sve ove godine, niti sam im to tražio. Prijateljski sam im učinio uslugu, jer kad povučeš paralelu između imena Ivane Selakov i Lukasa, jasno je ko kome tu čini uslugu - odgovorio je Aleksandar

Ivana Selakov
foto: Instagram

Lukas je demantovao da su ranije imali problema oko novca, kako se pisalo i spekulisalo:

-Nikada nismo imali problem, niti sam ih ikad pitao nešto o tome. Sve su do sada stavljali na svoje kanale i sad im smeta kad sam četvrtu pesmu hteo da objavim i kod sebe. Oni su se dogovarali s Mirkovićem i verovatno su očekivali da će sve biti kao i do sada, što bi bilo bez veze. Ja interes da snimam duete sa Selakov nemam, jer mi to ništa u životu ne znači. Ja da joj plaćam spot? Ja sam joj život dao, od mene hleb jede. To što su naši stari dueti postali veliki hitovi, verovatno bi bili i da sam ih sam snimio - rekao je Lukas i na pitanje da li se čuo sa Ivanom povodom ovog skandala, rekao je:

-Nisam. Meni su slali tu njenu objavu. Zvali su me iz svih medija, ali sam rekao da nemam komentar, jer nisam znao o čemu se radi. Samo sam video da je počela da me pljuje krajnje neljudski. Ne znam šta da kažem, i to posle svega što sam uradio za nju i njenu karijeru. Ne bi postojala da nije bilo mene - nadovezao se Lukas.

Producent Ace Lukasa, Saša Mirković, izjavio je kako pevačica nije platila duet, na šta je Aca odogovorio kako ne zna za to, da su taj deo posla dogovarali njen muž i Marković i kako nema veze sa tim.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.